banner24
banner25

Altay'ın 2. Yarı Maçları Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda

Süper Lige yükselme mücadelesi veren Altay sezonun ikinci yarısındaki iç saha maçlarını Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynayacak.

Altay'ın 2. Yarı Maçları Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda

Süper Lige yükselme mücadelesi veren Altay sezonun ikinci yarısındaki iç saha maçlarını Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynayacak.

04 Ocak 2020 Cumartesi 11:25
Altay'ın 2. Yarı Maçları Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda

Siyah beyazlı ekibe maçlarını Bornova’da oynama hakkı tanıyan protokolü Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu imzaladı. İduğ, Altay gibi köklü bir kulübü Bornova’da ağırlamanın büyük bir onur olduğunu ifade etti. Çok heyecanlı olduklarını söyleyen Ekmekçioğlu ise “Bornova’nın bize uğurlu geleceğine inanıyoruz” dedi.

İDUĞ: BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR

1980 ve 1990 yıllarda siyahlı beyazlı ekipte çok sayıda Bornovalı futbolcunun oynadığına dikkat çeken Başkan Mustafa İduğ, “1914 yılında kurulmuş, Türk futboluna damga vurmuş, çok önemli futbolcular yetiştirmiş 106 yıllık koca çınarı Bornova’da ağırlamak bizim için büyük onur. Bornova hem takım, hem taraftar olarak Altay ile güçlü bağları olan bir ilçe. Yapacağımız alt yapı çalışmalarıyla birlikte işbirliğimizi ileriki yıllara da taşıyacağız. İnşallah Altay başarılı olacak, Bornovalılar Süper Lig’de de izleyecek” diye konuştu.

EKMEKÇİOĞLU: BORNOVA’NIN UĞURUNA İNANIYORUZ

Uzun süredir Bornova’ya gelmeyi istediklerini söyleyen Özgür Ekmekçioğlu ise “Çok heyecanlıyız. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı çok güzel bir stat. Burada başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bornova’nın enerjisini oyuncularımız da hissediyor. Bornova’da çok sayıda taraftarımız var. Artık onlarla iç içe olacağız. Vizyoner ve ileriyi gören başkanımız Mustafa İduğ ile de yakınlaşmak bize ayrı bir mutluluk veriyor. Bu birliktelik hayalimiz olan yeni tesis projmezi de hızlandıracaktır” dedi.

Altay, TFF 1. Lig'de ikinci yarının ilk iç saha maçını 25 Ocak Cumartesi günü İstanbulspor'a karşı oynayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.