banner24
banner25

Zafer Partisi "İktidarı da, muhalefeti de formatladı"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir gezisinde basın toplantısı düzenledi.

Zafer Partisi "İktidarı da, muhalefeti de formatladı"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir gezisinde basın toplantısı düzenledi.

28 Ekim 2022 Cuma 12:39
Zafer Partisi "İktidarı da, muhalefeti de formatladı"

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Özdağ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mansur Yavaş’ın adaylığını koşulsuz olarak desteklediklerini belirtti. Kılıçdaroğlu’nun aday olması durumunda aday çıkaracaklarını iletti. Özdağ, Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan Adaların işgali konusuna “sahte gerilim” dedi. Basın mensuplarının “ittifak” sorusuna görüşmelerinin sürdüğünü fakat ortada henüz bir anlaşma olmadığının yanıtını verdi. Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu için “Türk tarihine karşı suçludur” ifadelerini kullandı. Ümit Özdağ, AKP’den ayrılan isimlerin İyi Parti’ye katılması hakkında ise “hiç şaşırtıcı değil” açıklamasında bulundu.

‘’SAHTE GERİLİM’’

Türkiye seçime giderken bir başka husus da Türkiye ile Yunanistan arasında yaşandığı iddia edilen sahte gerilimdir. Sahte gerilim diyoruz. Her iki tarafta da seçim öncesi kamuoyuna yönelik ‘bak biz ne kadar düşmanız” peşrevi yapılıyor. Hiçbir samimiyeti yok AKP’nin bu konuda. 2004 -2008 arasında Yunan orduları tarafından işgal edilen Türk adaları üzerindeki Yunan işgali hala devam ediyor. Erdoğan bir gece ansızın gelebilirim şarkıları söylese de ne geleceği var ne gideceği var. Adalardaki işgal sürmeye devam ediyor. Bunlar sadece iç kamuoyuna yönelik siyasi tüketim malzemesi olarak kullanılıyor‘’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.