banner24
banner25

Utku Can Bahçıvan’a üst düzey görev

Torbalı’nın genç ve başarılı iş adamlarından Utku Can Bahçıvan’a üst düzey görev verildi.

Utku Can Bahçıvan’a üst düzey görev

Torbalı’nın genç ve başarılı iş adamlarından Utku Can Bahçıvan’a üst düzey görev verildi.

16 Şubat 2022 Çarşamba 12:18
Utku Can Bahçıvan’a üst düzey görev

AK Parti İzmir Teşkilatı’nda önemli görevler üstlenen, özellikle Sosyal Politikalardan sorumlu AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Semiha Paçacı ile koordineli bir çalışma yürüten Bahçıvan, AK Parti İzmir Sosyal Politikalar Engelli Koordinasyon Birim Başkanlığı'na atandı. Paçacı bu atamayı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Verilen görevi ve bu büyük sorumluluğu yerine getirmekten dolayı mutluluk duyacağını kaydeden Bahçıvan, kendisine güvenen herkese teşekkür etti.

PAÇACI’DAN BAŞARI DİLEĞİ

Paçacı, “Ak Parti İzmir Sosyal Politikalar Engelli Koordinasyon Birim Başkanlığı'na Utku Can Bahçıvan atanmıştır. Hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullanırken Utku Can Bahçıvan ise, “Özel kardeşlerimiz için bir şeyler yapmak, onların hayatlarına dokunmak adına uzun yıllardır aile olarak çalışma yürütüyoruz. Atandığım bu görevde de üzerime düşeni fazlasıyla yerine getireceğime inanıyorum. Benim bu görevde başarılı olacağıma inanan İl Başkan Yardımcımız Semiha Paçacı başkanıma ve İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.