banner24
banner25

Trafo istemeyen Adalet Mahalle sakinlerinden, AK Parti Bayraklı’ya teşekkür ziyareti

Başkan Polat, ‘’Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekilimiz konuyu yakından takip ediyor’’

Trafo istemeyen Adalet Mahalle sakinlerinden, AK Parti Bayraklı’ya teşekkür ziyareti

Başkan Polat, ‘’Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekilimiz konuyu yakından takip ediyor’’

17 Nisan 2021 Cumartesi 12:54
Trafo istemeyen Adalet Mahalle sakinlerinden, AK Parti Bayraklı’ya teşekkür ziyareti
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, mahallelerinde trafo istemeyen Adalet Mahallesi sakinlerinin, teşekkür ziyareti yapmasının ardından yaptığı açıklamada, ‘’Konu bize geldikten sonra Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ ve milletvekilimiz Sayın Necip Nasır’ın yakından takip etti ve trafo merkezinin taşınmasında artık sona gelindi. Konudan, 2 gün önce yaptığı sosyal paylaşımdan haberdar olduğu anlaşılan Sayın Tun Soyer’in, İzmir'in merkez ilçesi Bayraklı’daki bu alanı ‘Sorumluluk alanımızda olmasa da’ diye nitelendirmesi ve bu yönde tweet atması, çözüme bakış açısını ortaya koymuştur.’’ dedi.

Mahallelerinde kurulması planlanan trafo merkezinin taşınması için yoğun gayret gösteren Adalet Mahallesi sakinleri, konunun kendilerine aksettirilmesinden sonra yakından ilgilenen Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat ve İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundular. Trafo yeri ile ilgili gelinen son aşama ile ilgili mahalle sakinleri bilgilendirme yapan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi, ‘’Mahallelerinde yapımına başlanan trafo merkezi için endişe duyan Adalet Mahallesi sakinleri, Bayraklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden trafo merkezinin taşınması için gerekli desteği bulamadıkları için konuyu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ ve milletvekilimiz Sayın Necip Nasır’a iletmiş, konuyla yakından ilgilenen vekillerimiz, TEİAŞ ile görüşerek kısa zamanda trafo merkezinin konut alanlarından daha uzak bir alana taşınması için TEİAŞ’ın karar almasını sağlamışlardı. Bizim konuyu ele almamız sonrası; TEİAŞ yetkilileri ile görüşen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve Büyükşehir Belediye yetkilileri, Büyükşehir Belediyesine ait bir alan ile TEİAŞ’a ait Adalet Mahallesi’ndeki trafo alanın takas yapılarak çözülebileceğini belirtmişlerdi.’’ dedi.

Sayın Tunç Soyer konuya bakış açısı, attığı tweetten belli

Trafo yerinde çözüm noktasına gelindiğini altını çizen Başkan Polat, ‘’Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ ve milletvekilimiz Sayın Necip Nasır’ın yakından takip ettiği ve yerinin değişmesi için TEİAŞ ile kısa zamanda anlaşma sağlanan Adalet Mahallesindeki trafo merkezinin taşınmasında artık sona gelindi. Biz AK Parti olarak sürece sağlayacağımız tüm katkıyı sağladık. İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis üyelerimizde bu konuda mecliste tam destek sağlayacaklar. Artık çözüm İBB Meclisi ve İBB Başkanı Tunç Soyer’in kararına ve imzasına kalmıştır. Ancak şunu belirtmeliyim ki uzun zamandır yürütülen bu süreçten Sayın Tunç Soyer’in sadece 2 gün önce haberdar olduğu, twitter üzerinden yaptığı paylaşımdan anlaşılmıştır. Ayrıca İzmir'in dış ilçelerindeki her konu bizim konumuzdur diyerek sözüm ona hadiseleri sahiplenen Sayın Tunç Soyer’in İzmir'in merkez ilçesi Bayraklı’daki bu alanı sorumluluk alanımızda olmasa da diye nitelendirmesi ve bu yönde tweet atması, çözüme bakış açısını ortaya koymuştur. Adalet mahallesi sakinlerinin bu haklı talebi neticelenene kadar bu işin peşini bırakmayacağız’’ dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.