banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

"Rusya'nın hipersonik silahı uçak gemilerini vurabilir"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçtiğimiz 1 Mart tarihinde açıkladığı Rusya'nın yeni silahlarıyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

"Rusya'nın hipersonik silahı uçak gemilerini vurabilir"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçtiğimiz 1 Mart tarihinde açıkladığı Rusya'nın yeni silahlarıyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

13 Mart 2018 Salı 05:20
"Rusya'nın hipersonik silahı uçak gemilerini vurabilir"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçtiğimiz 1 Mart tarihinde açıkladığı Rusya'nın yeni silahlarıyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Yuriy Borisov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından kamuoyuna duyurulan Kinjal (Hançer) adı verilen hipersonik füze sisteminin, uçak gemilerini yok edebilecek güçte olduğunu açıkladı.

RUSYA, YENİ NÜKLEER CEPHANELİĞİNİ AÇIKLADI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz 1 Mart tarihinde, Rusya'nın yeni nükleer silahlarıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Rusya Savunma Bakanlığı'nın resmi yayın organı olan Krasnaya Zvezda'ya açıklamalarda bulunan Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Yuriy Borisov, Rusya'nın yeni silahı 'Kinjal'in, hem sabit hem de hareket halindeki hedefleri imha etma gücüne sahip çok işlevli savaş başlığı ile donatıldığını belirtti.

"KİNJAL, UÇAK GEMİLERİNİ İMHA EDEBİLİR"

Rusya'nın yeni silah sistemi olan Kinjal hipersonik füze sisteminin, uçak gemilerini, destroyerleri ve kruz gemilerini imha edebilecek potansiyele sahip olduğunu ileri süren Borisov, Kinjal'in aynı zamanda halihazırda olan ve gelecekte üretilecek tüm füze savunma sistemlerini etkisiz hale getirebileceiğini söyledi.

"YENİLMEZ" SİLAH SİSTEMLERİNDEN SÖZ ETTİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 1 Mart'ta Rusya Federal Meclisi'nde yaptığı konuşmada, Rus uzmanların geliştirdiği ve "yenilmez" oldukları iddia edilen silah sistemlerini açıklamıştı

HİPERSONİK KİNJAL SİLAH

Vladimir Putin'in söz ettiği silahlardan biri de, Kinjal hipersonik silahı oldu. Rus hava kuvvetlerinin kullanacağı Kinjal'in başarıyla test edildiği ve bu silahın, Rusya'nın güneyinde yeralan güçlere gönderildiği belirtilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.