banner24
banner25

CHP İl Başkanı Yücel, "Sonraki bayram CHP iktidarında tüm Türkiye'nin bayramı olacak"

CHP İzmir Örgütü Kurban Bayramı için bir araya geldi.

CHP İl Başkanı Yücel, "Sonraki bayram CHP iktidarında tüm Türkiye'nin bayramı olacak"

CHP İzmir Örgütü Kurban Bayramı için bir araya geldi.

19 Temmuz 2021 Pazartesi 13:51
CHP İl Başkanı Yücel, "Sonraki bayram CHP iktidarında tüm Türkiye'nin bayramı olacak"

Etkinlikte konuşmacılar arasında olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP iktidarında her şeyin değişeceğini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde CHP’nin Türkiye’ye adalet ve demokrasiyi getireceğini vurgulayarak, “Bir sonraki bayram CHP iktidarında tüm Türkiye’nin bayramı olacak” dedi.
“Demokrasi denildiğinde akla gelen ilk isim Kılıçdaroğlu” Yücel, hükümetin paniklediğini söyleyerek, “Birileri bir süredir paniklemiş durumda, hepimiz izliyoruz. Saltanatları biteceği, oyları eridiği için paniklediler. İşi gücü bırakmışlar Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak mı olmayacak mı bunu konuşuyorlar” diye konuştu. Dinleyicilere kendi görüşünü aktaran Yücel, “Dürüstlük, namus, ahlak, erdem, vatan sevgisi, millet sevgisi, adalet ve tabii ki demokrasiye bağlılık dendiğinde bu ülkede akla gelen ilk isim Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğludur. O yüzden genel başkanımız önde biz arkasında bu ülkeye adalet ve demokrasi getireceğiz” dedi.
“Bu gidişe son vereceğiz”
Ekonomik sebepli intihar vakaları her geçen gün daha da arttığını ve olağan bir olay gibi karşılanmaya başlandığını söyleyen Yücel, “AKP’nin ülkeyi yönetme şekli her geçen gün zenginler zenginleşti yoksullar yoksullaştı. Bu yeni düzende eski bayramları arayan vatandaşlarımız ekonomik krizle mücadele etmeye başladılar. Haber yapan gazetecilerimizi, kendilerine dayatılan rektörü kabul etmeyen öğrencileri terörist ilan edildiler, bu gidişe son vereceğimiz günler yakın” ifadelerini kullandı.

“Millet İttifakı sandıkta Cumhur İttifakını alaşağı edecek”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu da 19 yıldır AKP iktidarının ülkeyi kötü duruma sürüklediğini savunarak şunları ifade etti:

"Tunç Soyer, hepimizin şahit olduğu Gediz ağzında yaptığı konuşmada aslında tüm Türkiye’ye Gediz’i kirletmenin neye yol açtığı, Gediz’i kirleten fabrika ve işletmelerin aslında hepimizin hayatını karattığını ortaya koyarak çözüm önerileri getirdi. Soyer, ne çevre bakanı ne de tarım bakanıydı sadece yaşadığı kente doğaya, havzaya duyarlı CHP’nin sosyal demokrat, halkçı bir belediye başkanı. O ortaya konan iradeye bütün CHP sahip çıktı. Bu sadece çevre mücadelesi değil sonu gelen AKP iktidarına darbe vurmaktır. Çevre mücadelesine 19 yıldır iktidarda olduğu süreçte çevreyi kirleterek, duyarsız olarak insanların hayatını karatmaktadır. Bütün anketler artık bu iktidarın gideceğini gösteriyor çünkü bunlar 19 yılda ülkeyi mahvettiler. Bunlar gidecek, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, Millet İttifakı sandıkta Cumhur İttifakını alaşağı edecek”

“Halkımız yoksulluğun en koyu noktasında”

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel de Türk halkının yoksulluğun ve sıkıntının en koyu noktasında olduğunun altını çizerek, “Ben daha ağzımı açmadan CHP’ye oy vereceğini söyleyen AKPli, MHPli çok sayıda insanla karşılaştım. Hissediyorum, samimiyetle söylüyorum; Eğer biz, pırıl pırıl adayın etrafında topyekûn kenetlenirsek en az 8-12 milyon arasındaki farkla Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağız. Bu ülkeyi demokrasiyle taçlandıracağız” sözlerine yer verdi.

“İzmir Marşıyla onları yollamamıza az kaldı”

İzmir Milletvekili Mahir Polat CHP Milletvekillerinin Anadolu’yu karış karış gezdiğini belirterek “Heyecanlıyız, yorgun değiliz. Adım adım iktidara geldiğimizi görüyoruz. Çok az bir zamanımız kaldı, sandığı getirmelerini bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

AK Parti’nin iktidarda olduğu sürece insanların hiçbir bayramda mutlu olamayacağını söyleyen CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır şu ifadeleri kullandı:

“Bir bayrama daha giriyoruz ama bu bayramlar bizi daha mutlu etmeyecek. Çünkü biz iktidara gelmediğimiz, artık bu AKP zulmünden kurtulmadığımız sürece bize bayram yok. Ama biliyoruz ki çok yakın bir gelecekte aydınlık var. Tünelde ışık göründü. Hepimize büyük görev düşüyor. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Birbirimizle uğraşmak değil, omuz omuza verip bizi bölmeye, yok etmeye kalkışanlara karşı mücadelemizi birlikte vermemiz gerekiyor.”

“Bunlara oy veren ellerimiz kırılsın diyor”

İzmir Milletvekili Ednan Arslan, bu bayramın AKP iktidarında geçirilecek son bayram olmasını umut ettiklerini vurgulayarak, “Genel Başkanımızın da dediği gibi ‘Artık bıçak kemikte’ bu iktidar artık bu ülkenin kamburu olmuş durumda. En kısa sürede, mümkünse Sonbaharda sandığı getirin, bu millet sizinle helalleşsin. Türkiye’de herkes o sandığın gelmesini bekliyor. Millet o sandıkta nasıl helalleşeceğini gösterecek ve halkın iktidarı kurulacak. İnsanlar umut arıyor, o umudun adı CHP. İnsanlar bunlara oy veren ellerimiz kırılsın diyor” ifadelerini kullandı.

Kimler katıldı?
CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Buca İlçe Başkanı Hacer Taş, Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Menderes İlçe Başkanı Kemal Koç, Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı, Seferihisar İlçe Başkanı Senem Güler Solak, Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, Konak Belediye Başkanı Abdul Batur, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Mendres Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Şengel Ceritoğlu CHP İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Tacettin Bayır ve Parti Meclis Üyesi Devrim Barış Çelik katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.