banner24
banner25

AK Partili Bekle’den CHP’li Purçu’ya DEÜ yanıtı

‘’CHP klasiği ‘yalan ve tehdit’ mevkidaşım Özcan Purçu’nun dilinden yuvarlanmıştır’’

AK Partili Bekle’den CHP’li Purçu’ya DEÜ yanıtı

‘’CHP klasiği ‘yalan ve tehdit’ mevkidaşım Özcan Purçu’nun dilinden yuvarlanmıştır’’

13 Ağustos 2022 Cumartesi 10:20
AK Partili Bekle’den CHP’li Purçu’ya DEÜ yanıtı
AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, CHP Milletvekili Özcan Purçu’nun Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkındaki iddialarına yönelik, ‘’Bir CHP klasiği haline gelen ‘yalan ve tehdit’ mevkidaşım Özcan Purçu’nun dilinden yine bir alev topu halinde ortaya yuvarlanmıştır.’’ İfadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ilgili iddialarına AK Parti cephesinden bir bir cevap gelmeye devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP’li Purçu’ya şu şekilde cevap verdi; ‘’Bir CHP klasiği haline gelen ‘yalan ve tehdit’ mevkidaşım Özcan Purçu’nun dilinden yine bir alev topu halinde ortaya yuvarlanmıştır. DEÜ Tıp Fak. Hastanesi’nin CHP’lilere hizmet etmediğini iddia etmekle kalmamış; Rektör Sayın Nükhet Hotar’a aba altından sopa göstermiştir. Böyle hassas çıkışlarla halkı galeyana getirmeye çalışarak ayrımcılığı körükleyen aslında kendisidir ki yüz akımız olan hastanenin değerli doktor kadrosunu zan altında bırakıp, kurum hastası olan partililerini de siyasi emelleri için kullanacak kadar gözünü karartmıştır. CHP'nin; tabir-i caiz ise, kendisini darı ambarında sanarak DEÜ Hastanesi’nin kurumsal kimliğine ve temsil makamına yönelik iddialarını kabul etmek mümkün değildir. Haksız ithamlar yerine; kendi sağlık politikalarını anlatması daha doğru olacaktır.’’
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.