banner24
banner25

“500 milyar dolar ihracat hedefi ve 25.000 dolar kişi başı milli gelire ne oldu?”

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, iktidara yüklendi. 500 milyar dolar ihracat hedefinin ve kişi başı 25.000 dolar milli gelirin ne durumda olduğunu sordu. İktidara ‘Eserinizle övünebilirsiniz’ dedi.

“500 milyar dolar ihracat hedefi ve 25.000 dolar kişi başı milli gelire ne oldu?”

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, iktidara yüklendi. 500 milyar dolar ihracat hedefinin ve kişi başı 25.000 dolar milli gelirin ne durumda olduğunu sordu. İktidara ‘Eserinizle övünebilirsiniz’ dedi.

09 Kasım 2022 Çarşamba 13:09
“500 milyar dolar ihracat hedefi ve 25.000 dolar kişi başı milli gelire ne oldu?”

Cuma Nacar yaptığı açıklamada, “AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki şapkası var. İşine geldiğinde AKP Genel Başkanı şapkası ile konuşuyor, işine geldiğinde Cumhurbaşkanı şapkası ile, bazen de her iki şapkayı takıp konuşuyor. Konuşuyor ancak 20 yıllık iktidarında vaatlerinin tam tersini yapıyor. Millet Partisi olarak diyoruz ki, Sayın Erdoğan 20 senedir başımızdasınız. Ne dediyseniz tersi oldu. Örnek mi? Medeniyetimizin kazanımları üzerine diyorsunuz: Sayın Erdoğan medeniyetin bir ahlakı olur, ilkesi olur, erdemi olur, ilmi olur, kadrosu olur. Sayenizde 20 yıllık iktidarınızda ne ahlak, ne erdem, ne ilke, ne bilim ne de yetkin kadro kaldı devlet kademelerinde, kamuda.”


“3Y dediniz. Yani Yoksulluk, Yolsuzluk ve Yasaklar kalkacak dediniz; yoksulluk, yolsuzluk had safhaya çıktı. Çıkardığınız dezenformasyon yasası ile de yasakları had safhaya çıkarıyorsunuz, Türkiye sansür ülkesi haline geliyor sizin elinizle. Övünebilirsiniz.”

“500 MİLYAR DOLAR İHRACAT 25.000 DOLAR KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR VAAT ETMİŞTİNİZ”
"2023’te 500 milyar dolar ihracat vaat etmiştiniz. Ancak 265 milyar olabilecekmiş! Eee dünya ekonomik krizde sizin suçunuz ne ki? 2023’te 25.000 dolar kişi başı milli gelir dediniz, şurada 2023’e iki ay kaldı, kişi başı milli gelir 8.000 dolar. Nereye gitti, kim yedi içti bizim 13 bin doları?"

Türkiye’nin dış borcunu 20 senede 129 milyar dolardan 450 milyar dolara çıkarmak da sizin eseriniz ve bu eserle ne kadar övünseniz azdır.

Merkez Bankası kasasını eksi 55 milyar dolara düşürdünüz! 128 milyar dolar nereye buharlaştı sır! Meslek sırrı! Ticari sır! Bütçeden faize 2022’nin ilk 9 ayında 207 milyar lira ayrılmış. 2023 bütçesinden faize ayrılan pay 566 milyar lira. İşte faiz nas çıkmazınız da bu! Övünebilirseniz övünün. Yolsuzluk yok olacak dediniz, maşallah her yer yolsuzlarla dolu. Hele bir de bir mafya liderinden 10.000 dolar aylık alan siyasetçi var ya? Hâlâ adının açıklanmasını bekliyoruz! Kimmiş bu mübarek! Anlaşılan doğalgazı Rusya’dan kaça aldığınızın ticari sır olması gibi bu 10.000 dolar alan siyasetçi de ticari sır."

“UCUBE ESERLERİNİZİN HEYKELLERİNİ DİKİP ÖVÜNEBİLİRSİNİZ”
"Türkiye dünyada ilk 10 ekonomi içine girecek dediniz ya! Dünya 16.cısı olan Türkiye 20 yıllık iktidarınız döneminde bugün 21.ciliğe düşmüş! Eserinizle övünebilirsiniz. Ya şu adam kayırmacılığa ne demeli! Mesela; tıp fakültesi dekanlığına veteriner atanması, hukuk fakültesi dekanlığına ilahiyatçı atanması da sayenizde övünebileceğiniz bir eser! KPSS sınavlarında birinci olanları, ikinci olanları, 98 puan alanları gençlerimizi sözlü sınavda AKP’li değil diye eleyerek hayallerini yıkmanız ve çareyi Türkiye dışında aramasına sebep olmanız da bir başka eseriniz! Nerede kaldı ehliyet? Nerede kaldı liyakat? Nerede kaldı adalet? Nerede kaldı emanet? Bütün bu ucube eserlerinizin heykellerini dikip övünebilirsiniz!” ifadelerini kullandı.

MUHTEŞEM TÜRKİYE’NİN KURUCULARI ARASINA SEN DE KATIL’
Vatandaşlara seslenen Nacar, “Sen esarete, vesayete, icazetle yönetilmeye, hürriyetsizliğe, sansüre, hazine yağmasına, yolsuzluğa, yoksulluğa, çaresizliğe, mahkûm değilsin. Millet Partisi her türlü Batı ve emperyal vesayetlere karşıdır! Millet Partisi Türkiye’yi Ankara’dan TBMM’den yönetecektir. Vakit karşı karşıya kaldığımız büyük tehlikenin farkına varmak ve uyanmak vaktidir. Bu sebeple 1967’lerden beri ‘MİLLETİM UYAN’ çağrısı yapan Millet Partisi’nin sesine kulak ver. Muhteşem Türkiye’nin kurucuları arasına sen de katıl” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.