banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

’Sır Bankası’nda Sırlar Kitaba Dönüşüyor

Yazar Hüseyin Türk tarafından kaleme alınan ‘Sır Bankası’ kitabı, bugüne kadar yapılmayan bir yeniliğe imza attı.

’Sır Bankası’nda Sırlar Kitaba Dönüşüyor

Yazar Hüseyin Türk tarafından kaleme alınan ‘Sır Bankası’ kitabı, bugüne kadar yapılmayan bir yeniliğe imza attı.

05 Ekim 2020 Pazartesi 10:30
’Sır Bankası’nda Sırlar Kitaba Dönüşüyor

Her ne kadar kitabın ilk serisi yazar tarafından kurgulansa da, ikinci serisini okurların kendi sırlarını yatıracağı sanal bir bankadan esinlenerek yazılacağı bildirildi. Bu amaçla kurulan www.sirbankasi.com web sitesine ziyaretçiler kendi sırlarını yazabiliyor. Kitapta sırlarının yer almasını isteyenlerin ise sırlarını paylaşıma açık olarak kaydetmesi gerekiyor. Vatandaşlar isterlerse sırlarını herkesle paylaşacak isterlerse de sır bankasında saklayacak. Bu özellikleri ile bu banka diğerlerinden çok farklı. Bu bankaya sadece sırlarınızı yatırabiliyorsunuz.

‘Sır Bankası’ romanını okuyan eleştirmenlerden, sosyal medyadaki kitap tanıtım sayfalarından tam not alan bu kitabın ikincisinin yazılmasını talep etmeleri üzerine harekete geçen yazar, web sitesine gelen sırlardan yeni kitabını hazırlıyor.

Kitabı almak isteyenler Sır Bankası web sitesinde de yer alan, tüm sanal kitapçılardan kitabı alabiliyor. İnternette birçok kitabevi sitesinde ‘Sır Bankası’ kitabı satılıyor.

Sır Bankası hakkında bilgi veren Türk, “Lisedeki öğretmenlerim hep söylerlerdi. Gelecekte senin kitabını okuyacağız derlerdi. 17-18 yaşlarımda hocalarımdan bunları duydum. Şu anda evimde, ofisimde her odada kitaplık vardır. Tatile giderken valizlerimizden bir tanesi kitapla dolu olur. Kızım da kitaplarla çok ilgili. Ayrı bir hevesi var. Evdeki tüm objelerimiz kitapların yanında dursun diye alınan objeler. Kitap hayatımızın bir parçası bizim.” dedi.

Kitap hakkında bilgi vermeye devam eden Türk, “Bu sadece bir roman değil, içerisinde birçok gizem saklanmış bir kara mizahta diyebiliriz. Paylaşmakta sakınca görmediğim bazı sırları kitabın arka sayfasında ve web sitesinde paylaştım. “

Kitabın konusu hakkında kısa bir bilgi veren Türk, “Karakterimiz iş kurmaya çalışan bir genç. Bir şekilde Sır Bankası’nı kurar ve hayal bile edemeyeceği bir maceraya sürüklenir. Zamanla bankaya yatırılan sırların psikolojik baskısı altında kalır. Yolu aşkla, ihtiraslarla hatta katillerle kesişir. Böylece kendi tekâmül yolculuğuna çıkar.” dedi.

Sır Bankası kitabı genel olarak iki bölümden oluşuyor, ilk bölümde banka vasıtası ile karakterler bir araya toplanırken, ikinci bölümde büyük bir maceraya başlıyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.