banner24
banner25

'Kim Bu Aile' İzmir'de

'Kim Bu Aile?' filminin İzmir Galası yönetmen ve başrol oyuncularının katılımıyla gerçekleşti.

'Kim Bu Aile' İzmir'de

'Kim Bu Aile?' filminin İzmir Galası yönetmen ve başrol oyuncularının katılımıyla gerçekleşti.

10 Ekim 2022 Pazartesi 08:25
'Kim Bu Aile' İzmir'de
Bedran Güzel'in yönettiği Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu ve Ferit Aktuğ'un başrollerde yer aldığı "Kim Bu Aile" Agora Alışveriş Merkezi'nde İzmirli sinemaseverlerle buluştu.

Deneyimli sunucu Mustafa Karslıoğlu'nun sunumuyla sahneye gelen yönetmen ve oyuncular izleyicilerden gelen soruları cevapladı. Selfieler çekildi.

Oyuncular İzmir'de olmaktan çok memnun olduklarını, aksiyon sahneleri için özel eğitim aldıklarını ve bu sahneleri çekerken zorlanmalarına rağmen çok keyif aldıklarını söylediler.

Sinema salonuna girdiklerinde ise bir sürprizle karşılaştılar. İzleyiciler hep bir ağızdan filmin bir sahnesinde kullanılan "Seninle Başım Dertte... " şarkısı söyledi. Oyuncular oldukça duygulandı. Hep beraber filmi izlediler.

Filmin Konusu
Komedi aksiyon filminin konusu şöyle,
Kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca açığa alınan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi gizlice takip edebilmek için devraldığı tavuk restoranında istemeden çok başarılı olan başkomiser Adem Haberdar ile operasyonda ona destek veren "aile"sinin hikâyesini anlatıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.