banner24
banner25

John Wick 3 Geliyor

Matrix serisiyle ününe ün katan aktör Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick serisi 3.filmle devam edecek.

John Wick 3 Geliyor

Matrix serisiyle ününe ün katan aktör Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick serisi 3.filmle devam edecek.

04 Mart 2018 Pazar 00:58
John Wick 3 Geliyor

Matrix serisiyle ününe ün katan aktör Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick serisi 3.filmle devam edecek.

2014 yapımı olan ve serinin ilk filmi olan John Wick inanılmaz bir intikam senaryosuyla izleyicileri sinema salonlarına çekmeyi başarmıştı. Şubat 2017’de başarılı serinin ikinci filmi olan John Wick 2 gösterime girmiş ve gişeleri kasıp kavurmayı yine başarmıştı. Hem gişede gösterdiği başarı hem de farklı bir intikam senaryosuyla adından sıkça sözettiren filmin üçüncüsünün çekimleri ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

FİLMİN ÇEKİMLERİ ABD, İSPANYA, RUSYA VE JAPONYA'DA OLACAK

26 nisan 2018 de New York’ta serinin üçüncü filminin prodüksiyon kısmı başlayacak. İddialara göre yeni filmin çekimleri Abd, İspanya, Rusya ve Japonya gibi ülkelerde gerçekleşecek. Ayrıca çekimlerde Kudüs’ün de olacağı ancak bölgede yaşanan yüksek tansiyon nedeni ile çekim için Fas ya da Ürdün’ün tercih edileceği iddia ediliyor.

Başrolde yer alan Keanu Reeves’in serinin üçüncü filminde tokyo ve kudüs’ün de olmasını istediği gelen haberler arasında yer alıyor. Ayrıca bu nedenle suç şebeke liderini canlandırması için Hiroki Sanada’nın ismi geçiyor.

John Wick karakteri emekliye ayrılmış bir tetikçidir. Tetikçilik hayatına son verdikten sonra karısı amansız bir hastalığa tutulur ve hayatını kaybeder. Karısından tek yadigar köpeği kalır. John wick’in evini basan üç silahlı adam köpeğini acımasızca öldürürler. Evi basan kötü adamlardan birisi ise mafya babası Viggo Tasarov’un oğludur. John wick intikam duygusuyla dolar ve Newyork caddelerinde kötü adamları tek tek avlamaya başlar.

İkinci filmde de başı beladan kurtulamayan John Wick suç dünyası ile savaşa başlar. İlk filmin aksine bu kez Roma sokaklarında intikam için dolaşan emekli tetikçi John Wick, gangasterlerin korkulu rüyası olmaya devam edecektir.

Serinin üçüncü filminde de yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Chad Stahelski oturacak.Filmin vizyon tarihi ise 17 Mayıs 2019 olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.