banner24
banner25

İzmir'in artık bir Gül Ablası var

İzmir’de başarılı iş insanı Gül Nacaroğlu hiç tiyatro oyunu izlememiş çocukları tiyatro ile buluşturdu.

İzmir'in artık bir Gül Ablası var

İzmir’de başarılı iş insanı Gül Nacaroğlu hiç tiyatro oyunu izlememiş çocukları tiyatro ile buluşturdu.

21 Şubat 2022 Pazartesi 17:07
İzmir'in artık bir Gül Ablası var

Sahne Tozu Tiyatrosunda bir organizasyon gerçekleştirerek Külkedisi oyununu ilköğretim öğrencileri ile buluşturdu. Heyecan içinde oyunun başlamasını bekleyen çocuklar oyun başladığı andan selamlamaya kadar büyük bir coşku ile oyunu hayranlıkla seyretti.

Oyuncuların selamlamasından sonra Gül Nacaroğlu sahneye davet edildi. Çocukların “Gül Abla” diye tempo tuttuğu anda Gül Nacaroğlu sahneye çıktı. Salondaki coşku oyuncu kadrosunun gözlerini doldurdu. Sahneye çıkan iş insanı Gül Nacaroğlu Bir Çocuk da Sen Giydir Derneği Başkanı Nuran Baştan’a, Sahne Tozu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Çağlar İşgören’e ve kadrosuna teşekkürlerini sundu.

Gül Nacaroğlu, “Birçok dostumdan, ‘Çocuklar için ne yapabiliriz?’ diye mesajlar aldım. Amacıma ulaştığımı düşünüyorum. Çok mutluyum. Güzel İzmirimizin çok kaliteli oyunlar çıkaran bir özel tiyatrosu var, Sahne Tozu Tiyatrosu var. Atatürk’ün de dediği gibi; sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Çocukların küçük yaştan itibaren sanatla ilgilenmelerini, tiyatro ve birçok sanat kolunda kendilerini keşfetmelerini sağlamak adına birer vesileyiz biz. Sanatı lâyık olduğu yere getirmek boynumuzun borcudur. Tüm iş insanlarına ve İzmir halkına sesleniyorum: Gelin, sanat için elele verelim; sanatı lâyık olduğu yere çıkaralım.” dedi.

Sahne Tozu Tiyatrosu sosyal sorumluluk projeleri düzenleyerek İzmir halkı ile buluşmaya devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.