banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Iñaki Sandoval'dan Unutulmaz Caz Konseri

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) tarafından organize edilen 25.'ci İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında piyano konseri gerçekleştirildi.

Iñaki Sandoval'dan Unutulmaz Caz Konseri

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) tarafından organize edilen 25.'ci İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında piyano konseri gerçekleştirildi.

17 Mart 2018 Cumartesi 02:27
Iñaki Sandoval'dan Unutulmaz Caz Konseri

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) tarafından organize edilen 25.'ci İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında piyano konseri gerçekleştirildi. Konser, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de desteği ile yapıldı.

25. İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında, sahne alan Piyanist Iñaki Sandoval, caz severlere unutulmaz bir konser verdi. Estonya ve İspanya Ankara Büyükelçilikleri'nin iş birliği ile düzenlenen konserde, Iñaki Sandoval, Estonya'nın insanları, kültürü, gelenekleri, ormanları, güzel doğası, nehirleri, gölleri, sakinliği, yalnızlığı, kışı ve sessizliğini yorumladığı kendi bestesi olan "Estonian Suite: Live in Tallinn"i seslendirdi.

İSPANYOL SANATÇI ESTONYA'DA EĞİTİMCİ OLARAK GÖREV YAPIYOR

Ülkesi İspanya ile aynı zamanda eğitimci olarak görev yaptığı Estonya'da, caz dünyası içinde ve cazseverler arasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan Iñaki Sandoval, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde veriği konserle, bu yerini hak ettiğini kanıtladı. Sergilediği başarılı performans ile dikkat çeken Sandoval, caz severlere unutulmaz bir müzik gecesi yaşattı.

Konseri takip eden caz severler, Sandova'nın konserini ilgiyle takip etti.

25.'Cİ İZMİR AVRUPA CAZ FESTİVALİ

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nca (İKSEV) düzenlenen 25. İzmir Avrupa Caz Festivali, 3 - 22 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Festival, 3 Mart Cumartesi günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılan sergi açılışı ve Emin Fındıkoğlu 12 Konseriyle başlamıştı.

Festival, Avrupa ülkelerinin yanı sıra Türkiye’nin caz sanatçılarını da biraraya getiriyor. Festival kapsamında, Fransa, İtalya, Avusturya, Almanya, Polonya, Romanya, Slovakya, İsviçre ve İspanya'dan gelen caz sanatçıları, caz severler ile buluşuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.