banner24
banner25

Hastaneden Tiyatro Sahnesine

İzmir'de, Eşrefpaşa Hastanesi'nde çalışan 20 sağlık personeli sergiledikleri tiyatro oyunu ile ayakta alkışlandı.

Hastaneden Tiyatro Sahnesine

İzmir'de, Eşrefpaşa Hastanesi'nde çalışan 20 sağlık personeli sergiledikleri tiyatro oyunu ile ayakta alkışlandı.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 01:40
Hastaneden Tiyatro Sahnesine

İzmir'de, Eşrefpaşa Hastanesi'nde çalışan 20 sağlık personeli, mesleklerinde olduğu kadar sahnede de oldukça başarılı olduklarını sergiledikleri tiyatro oyunu ile kanıtladı. Doktor, hemşire, teknik personel ve yöneticilerin rol aldığı, Eşrefpaşa Hastanesi Tiyatro Kulübü, sahnelediği 'Bana Mastika'yı Çalsana' adlı oyunla ayakta alkışlandı. Sağlık çalışanlarının sahnelediği oyunu izleyenler, sağlık personeli tarafından sanhelenen oyuna büyük ilgi gösterdi.

SAĞLIK PERSONELLERİNDEN MUHTEŞEM SAHNE PERFORMANSI

Eşrefpaşa Hastanesi'nde çalışan ve aralarında doktor, hemşire, teknisyen ve idari görevli olan sağlık çalışanları, hayatlarının büyük bölümünü toplum sağlığına ayırırken, mesleki birlikteliklerini sanat dünyasına taşımayı da ihmal etmedi. Sağlık personeli, beyaz önlüklerini çıkarıp, sahne kostümleri ile sahnede ter döktü.

TİYATROCU SAĞLIK PERSONELLERİ

Eşrefpaşa Hastanesi 108 yıllık bir kurum. Kurumda farklı birimlerde görev yapan sağlık personeli, geçen yıl 'Tiyatro Kulübü'kurdu. Geçtiğimiz yıl, ABD'li oyun yazarı Neil Simon tarafından Anton Çehov'un hikayesinden oyunlaştırdığı 'Sevgili Doktor' ile sahneye çıkarak büyük beğeni toplayan hastane ekibi, bu kez İzmirli yazar Nilbanu Engindeniz'in kaleme aldığı, 'Bana Mastika'yı Çalsana' adlı hikayeleri sahneledi.

İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞAN OYUN AYAKTA ALKIŞLANDI

Kültürpark İzmir Sanat Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyenler arasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ve Hastane Başhekimi Dr. Serdar Pedükcoşkun da yer aldı.

Oyun sonrası sahneye çıkan Dr. Türkegül Kocaoğlu, oyuncular ile yönetmene çiçek sunarak kutladı.

Eşrefpaşa Hastanesi Tiyatro Kulübü, Yönetmen Mahir Özel tarafından çalıştırılıyor.

Son Güncelleme: 29.05.2017 01:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.