banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Egeli Genç Sanatçılar Eserleriyle Alkışlandı

Ege Üniversitesi'nin genç sanatçılarının eserlerinden oluşan sergi, sanatseverlerden büyük alkış aldı.

Egeli Genç Sanatçılar Eserleriyle Alkışlandı

Ege Üniversitesi'nin genç sanatçılarının eserlerinden oluşan sergi, sanatseverlerden büyük alkış aldı.

25 Mayıs 2017 Perşembe 21:15
Egeli Genç Sanatçılar Eserleriyle Alkışlandı

Ege Üniversitesi'nin genç sanatçılarının eserlerinden oluşan sergi, sanatseverlerden büyük alkış aldı.Sergide öğrenciler tarafından yapılan çok sayıda resim ve heykel çalışmaları sergileniyor.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim-İş Öğretmenliği'nde lisans eğitimi alan son sınıf öğrencileri, yıl sonu sergisi açtı. Son sınıf öğrencilerinin eserlerinden oluşan yıl sonu sergisi, Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

SERGİNİN ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin yapıtlarından oluşan sergiye, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Yılmaz, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim-İş Eğitim Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Merih Tekin Bender, Prof. Dr. Bedri Karayağmurlar, öğrenciler ile sanat severler katıldı.

ÖĞRENCİLER TARAFINDAN HAZIRLANAN ESERLER ÖĞRETİM ÜYELERİ TARAFINDAN SEÇİLDİ

Son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan eserler, Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi'nde sergilenmeye başlandı. Sergide, öğrenciler tarafından yapılan, resim ve heykel atölyelerinde yapılan çok sayıda çalışma da yer alıyor. Sergide, öğrencilerin çalışmalarını hazırladığı atölyeleri yöneten öğretim üyeleri tarafından, 2016-2017 eğitim dönemi içinde öğrenciler tarafından yapılmış olan çalışmalar arasında yapılan eleme sonunda seçilen eserler yer alıyor.

ÖĞRENCİLERİN SANAT ESERLERİ HAZİRAN AYININ İLK HAFTASINA KADAR ZİYARETE AÇIK

Egeli genç sanatçılar tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi'nde açılan sergiye büyük ilgi gösterildi. Yıl sonu sergisi, önümüzdeki Haziran ayının ilk haftasına kadar ziyaret edilebilecek.

Son Güncelleme: 25.05.2017 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.