banner24
banner25

Cevher 'Yan'ın sevileceğini yazdığım gün hissettim

Ünlü Şarkıcı Cevher, İzmir'de sahne aldı. İzmir Menderes'te yer alan Mahrem Konsept'te sahne alan Cevher, İzmirlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi.

Cevher 'Yan'ın sevileceğini yazdığım gün hissettim

Ünlü Şarkıcı Cevher, İzmir'de sahne aldı. İzmir Menderes'te yer alan Mahrem Konsept'te sahne alan Cevher, İzmirlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi.

02 Şubat 2022 Çarşamba 09:29
Cevher 'Yan'ın sevileceğini yazdığım gün hissettim

Yeni şarkısı 'Yan'ı da seslendiren şarkıcı, sahnede söylediği şarkılarla dinleyenleri mest etti. Ünlü şarkıcı konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni şarkısı Yan'la ilgili açıklamalarda bulunan Cevher, “Yan” üzerinde yaklaşık 5 aydır çalıştığım bir proje. Yazmayı bitirdiğimde kulağımda Caner Tepecik tınladı ve düzenlemesi için hemen kendisini aradım. Aslında stüdyo zamanları en keyifli zamanlardır ama güldük, eğlendik, bitirdik diyemiyorum. Yandık, kavrulduk, tükendik öyle özetleyebilirim."
'Yan'ın sözü müziği bana ait, şarkıyı birgün kendi kendime konuşurken yaptım ve o konuşmayı da video klibimizde insanlarla paylaştık. Yani şarkının hikayesini videonun başına koyduk."
"Klip için Amsterdam’a gittik. Dokusunu çok sevdiğim bir şehir ve hep hayalimde orada bir video çekmek vardı. Yönetmenim Ahmet Can Tekin ve ekibiyle 2 günde karar verip yollara düştük. 3 gün geceli gündüzlü çekimleri yaptık ve videomuzu elimize aldık. 21 Ocak tarihinde tüm dijital platformlarda yerimizi aldık."

"İtiraf edeyim, ben şarkının sevileceğinden emindim. Bunu yazdığım gün hissetmiştim. Çünkü birçoğumuzun yaşadığı duyguyu anlatıyorum (Kendi dilimce tabi). Kendinden birşeyler bulan insanlarda sarılıyor şarkıya. Evet dijital platformlarda listelerdeyiz. Youtube trendlerdeyiz. Çok mutluyum. Çok gururluyum tüm yorgunluğum bitti gitti."

Sanatçıların sahnede giydiği kıyafetlerle ilgili bir soruya yanıt veren Cevher, "Herkes kendine yakıştırdığını, içinde iyi hissettiği, güçlü hissettiği kıyafeti giyebilir bence" dedi.
Hem anne hem de başarılı bir şarkıcı olan Cevher, "Oğlum 13 yaşında, epey büyüdü ve hele ki son birkaç yıldır artık kendi düzenlediği bir hayatı var. Arkadaş buluşmaları, sporu, dersleri derken, zaten o sıkı fıkı günler maalesef geride kaldı. O yüzden hiç sıkıntımız yok. Başarımdan, azmimden çok memnun ve her daim arkamda. Beni yolcu ederken arkamdan su döker. Bir yerden şarkılarımı duyduğunda gururlanır."


"Şükür ki, önce evladımı almışım kollarıma büyütmüşüm. Aklım arkada kalmadan işime gücüme sarılabiliyorum. Biz evciyiz, ben işten dönerim bir toplantım olmadığı sürece her keyfimizi evimizde yapmaya bayılırız. Enerjimi depolayıp sonra yine çalışmaya devam ediyorum."

Hedefleri ve hayalleri hakkında konuşan Cevher, "Hissetmeye,üretmeye,paylaşmaya devam. Ben hayatı programlamam. Aklımdakileri yaparım. Başarılı işler hele ki gönülden hesapsız yapılan şeyler yerini bulur. Bende öyle oldu bugüne kadar en azından.Hayallerim tabiki var. Harbiye Sahnesi'nde olmak. Büyük turneler, en uzaklara gitmek, sayısını hatırlamayacağım kadar şarkılar yazmak ve onları ezberleyen eşlik eden insanları duymak, hatta ben sussam onlar söylese"
"Sezen Aksu’ nun bir konserinde şahit olmuştum, binlerce insan hep bir ağızdan yana yakıla söylüyordu şarkılarını ne büyük mutluluk. Bende o gün demiştim ki, 'Allah’ım banada nasip et.'


"Müzik yapan ya da sanatla uğraşan insanların tek mutluluğu, karşılık bulmaktır bence. Bizler birbirimizi tanımıyoruz ama aynı duygudan geçiyoruz. Hissettirebilmek dünyanın en muhteşem bir duygusu bence."

"Bir sinema filmine müzik yapmak isterim mesela, ben yazmaya ilk şiirle başladım. Onları derleyip bir kitaba dönüştürmek en büyük hayalim" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 02.02.2022 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.