banner24
banner25

Canon'dan Dünya Turu İçeren 33 Bin Euro'luk Yarışma

Fotoğraf makinesi piyasasının önde gelen şirketlerinden Canon, Türkiye'nin de arasında bulunduğu 19 ülkede, kazanan kişinin dünyayı gezeceği, 33 bin Euroluk, 'Live For The Story' adlı fotoğraf yarışmasını tanıttı.

Canon'dan Dünya Turu İçeren 33 Bin Euro'luk Yarışma

Fotoğraf makinesi piyasasının önde gelen şirketlerinden Canon, Türkiye'nin de arasında bulunduğu 19 ülkede, kazanan kişinin dünyayı gezeceği, 33 bin Euroluk, 'Live For The Story' adlı fotoğraf yarışmasını tanıttı.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 22:22
Canon'dan Dünya Turu İçeren 33 Bin Euro'luk Yarışma

Fotoğraf makinası piyasasının önde gelen şirketlerinden Canon, Türkiye'nin de arasında bulunduğu 19 ülkede, kazanan kişinin dünyayı gezeceği, 33 bin Euroluk, 'Live For The Story' adlı fotoğraf yarışmasını tanıttı. İsteyen herkesin çektiği bir fotoğrafla Instagram üzerinden katılabileceği yarışmada, kazanan kişi, konaklama ve uçak biletinin yanında, her ay bin 500 Pound harçlık alarak dünyayı gezecek. Üstelik yarışmayı kazanan kişi, dünyayı gezmek için rotasını kendisi belirleyecek. Şirket, Canon fotoğraf makinesi ve Canon kamera ile tanınıyor.

Canon, Türkiye'nin de arasında yer aldığı 19 ülkede özel bir ödüle sahip fotoğraf yarışmasını duyurdu. Katılımcılar, gerek fotoğraf makinası gerekse herhangi bir cihaz ile herhangi bir yerde çektikleri fotoğrafları, Instagram üzerinden paylaşacak. Yarışmayı kazanan kişi, '365 gün yaz' adlı yarışmanın kazananı olarak tüm yıl yaz ayının peşinde koşacak.

Canon, 'Live For The Story' kampanyası ile her fotoğrafın arkasında bir hikaye olduğuna dikkat çekmeyi amaçlıyor.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK

Canon, yarışma ile insanları kendi hikayelerini bulmaya özendirecek. Bu tür fotoğraflara sahip olduğunu veya çekebileceğini düşünen adaylar, yaz hikayelerini, canoneurasia ve LiveForTheStory etiketleri ile Instagram'da paylaşarak başvuruda bulunabilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler, paylaştıkları fotoğrafın altına en fazla 50 kelime olacak şekilde kısa bir hikaye yazacak. Yarışmaya başvurular Haziran ayı sonlarına kadar devam edecek.

ÖDÜLÜ KAZANAN YAZIN PEŞİNDEN KOŞACAK

Yarışmayı kazanan kişi, dünyanın dört bir yanına seyahat ederek yaz mevsimini takip edecek. Melbourne'den Lizbon'a, Rio de Janeiro'dan Barcelona'ya kadar istediği şehirleri dolaşacak olan şanslı kişi, kendi yaz hikayesini de yazabilecek.

Yarışmaya katılan eserler, hikaye anlatma yeteneği, görsel çekicilik, orijinallik ve ilham kaynağı olma gibi değişik kriterler üzerinden değerlendirmeye alınacak.

Yarışmayı kazanan kişi, dünya turu süresince, ilham verici hikayeler bulmak için özgürce kendi rotasını çizecek. Çektiği fotoğrafları ile hikayelerini, Instagram üzerinden dünyayla paylaşacak.

Yarışmayı kazanan kişi, toplam 33 bin Euro'luk bütçeyle ödüllendirilecek. Kazanan kişi, dünya çapında, kendi ülkesine dönüş dahil olmak üzere 7 adet ekonomi sınıfı uçak biletini kapsıyor. Talihli kişi, 6 farklı destinasyonda, ikişer gecelik konaklama ve seyahat ettiği her ay için bin 500 Pound harçlık da alacak.

Son Güncelleme: 24.05.2017 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.