banner24
banner25

ANKA filmi İzmir Galası yapıldı

Optimum bir filmin galasına daha ev sahipliği yaptı. İzmirliler Anka filminin oyuncuları ve film ekibiyle bir araya geldi.

ANKA filmi İzmir Galası yapıldı

Optimum bir filmin galasına daha ev sahipliği yaptı. İzmirliler Anka filminin oyuncuları ve film ekibiyle bir araya geldi.

31 Ocak 2022 Pazartesi 09:57
ANKA filmi İzmir Galası yapıldı
Mgx Film'in yapımcılığını üstlendiği filmi Süleyman Mert Özdemir yönetirken Ozan Akbaba'ya Uğur Uzunel, Deniz Işın, Engin Hepileri, Serdar Orçin, Ezgi Tombul ve Atilla Şendil eşlik etti. Filmin aksiyon sahnelerinde ise 'James Bond' filmlerinde çalışmış olan yönetmen Marc Schölermann'ın imzası bulunuyor.

Oyuncular keyifliydi

Filmin senaryosunu da kaleme alan başrol oyuncusu Ozan Akbaba, Uğur Uzunel, Deniz Işın ve Ezgi Tombul film hakkında izleyicilerin sorularını yanıtladı. Deneyimli sunucu Mustafa Karslıoğlu ve filmin oyuncularının izleyicileriyle bol bol fotoğraf çektirmesini sağladı. Akbaba, Filmin çok keyifli bir çekim sürecinin olduğunu ve izleyicilerin beğeneceklerini umduğunu söyledi.

Kimseyi geride bırakma

İsminden de anlaşılacağı üzere sıfırı tüketmiş bir adamın otomobiller olan tutkusuyla küllerinden doğmasını anlatan 'Anka', yarışmak kadar dostluğun, aşkın ve ailenin de önemli olduğunu vurguluyor. Bu yüzden mesajı çok net; "Gittiğin her yere seni zafere taşıyan insanlarla gidersin. Herkesi geç, geride kimseyi bırakma."

Anka'nın Konusu

Çocuk yaşta ailesini bir trafik kazasında kaybeden 'Murat', o günden beri hayata tutunmak konusunda oldukça gönülsüzdür. Yakın arkadaşı 'Tarık', sevdiği kadın 'Zümrüt' ve onu bu yaşa kadar getiren 'Ejder', 'Murat'ı bu durumdan kurtarmak için ellerinden gelen ne varsa yapıyorlardır. Fakat işten henüz kovulan ve parası yavaş yavaş biten 'Murat'ın hayatına dair bir adım atamıyor olması onu iyice karamsarlığa itiyordur.
Son Güncelleme: 31.01.2022 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.