banner24
banner25

World of Tanks Oynayarak 150 Bin Dolar Kazandılar

World of Tanks oyununun yeni Dünya Şampiyonu, kıran kırana yapılan bir mücadele sonucunda Tornado Energy oldu.

World of Tanks Oynayarak 150 Bin Dolar Kazandılar

World of Tanks oyununun yeni Dünya Şampiyonu, kıran kırana yapılan bir mücadele sonucunda Tornado Energy oldu.

30 Mayıs 2017 Salı 23:01
World of Tanks Oynayarak 150 Bin Dolar Kazandılar

World of Tanks oyunu yeni Dünya Şampiyonu, kıran kırana yapılan bir mücadele sonucunda Tornado Energy oldu. Bağımsız Devletler Topluluğu'nu temsil ederek turnuvada yarışan takım, final oyununda rakibi olan Ding'i 7-2 mağlup ederek World of Tanks Dünya Şampiyonu oldu. World of Tanks kayıt olunarak oynanabiliyor. World of Tanks indirmek de mümkün. World of Tanks Türkiye de de çok oynanan bir oyun. Tornado Energy bu zaferle bu kupayı ikinci kez kazanmış oldu. Wargaming tarafından bu yıl düzenlenen maçlarda oyunculara tanıtılan ve maçlardan önce kimin kazanacağını tahmin eden turnuva maskotu ıstakoz Tomato, oyun öncesi kazanan olarak Tornado Energy'i göstermişti. Ekip şampiyonlukla birlikte 150 bin dolarlık ödülünde sahibi oldu. World of Tanks kayıt ve World of Tanks forum sayfaları da bulunuyor.

FİNALLERE UZANAN YOL OLDUKÇA ÇETİN GEÇTİ

Şampiyonada finallere giden yol oldukça çetin geçti. Uzmanlar, çeyrek finallerde Elevate ve El Gaming arasında nefes kesen mücadeleye dikkat çekti. Skor tabelası 6-6'yı gösterirken ve iki takım üstünlük sağlamak için ter dökerken, son dakikada maçı 7-6 Elevate kazandı.

Daha önce Hellraisers olarak tanınan, World of Tanks turnuvalarının en çok bilinen takımı olan Tornado Energy, geçen yıl final maçında karşılaştığı ezeli rakibi Na'Vi ile karşılaştı. Nefes kesen maçın sonunda Tornado Energy, geçtiğimiz yılın rövanşını 7-3'lük skorla aldı. Oyunseverlerin yakından tanıdığı diğer iki ekip olan Kazna Kru ve Not So Serious'un maçından ise 7-2'lik skorla kazanan NSS oldu.

AVRUPA TAKIMLARININ GÜCÜNÜ ORTAYA KOYDU

Avrupalı oyuncular ve takımlarının gücünü ortaya koyan DiNG, turnuva boyu istikrarlı bir ilerleme ile finallere kadar geldi. Ancak finalde Tornado Energy'ye 7-2 mağlup oldu. Final maçının son ayakta kalanı ise geçen yıl yaptığı kritik hata ile tankını bir tepede sıkıştıran ve takımının şampiyonluğu Na'Vi'ye kaptırmasına sebep olan applewOw du. Bu kez karşı takımın son kalan tankı ile yüzleşen applewOw, geçtiğimiz yıl yaptığı hatayı telafi ederek, stratejik bir manevra ile rakip tankı yok ederek bu kez takımını şampiyonluğa taşıdı.

BİRİNCİ GELEN TAKIM 150 BİN DOLAR KAZANDI

Şampiyonlukla ilgili duygularını paylaşan Tornado Energy Kaptanı Vladislav 'NESKWI' Kanaev, "Tüm hafta boyu oldukça zorlu maçlar yaşadık. Wargaming her geçen yıl final organizasyonunu daha çok büyütüyor. Bu yıl resmen dev bir spor turnuvasındaymışız gibi hissettik. Finalde binlerce kişinin tezahüratları ile oynamak inanılmaz bir duyguydu. Tüm takım canla başla mücadele etti." dedi.

Facebook'un ortaklığı ile organize edilen etkinlik, binlerce World of Tanks oyuncusunu Moskova'nın VTB arenasında topladı. Maçların anlık izleyici sayısı 206 bine kadar yükseldi. Grand Finals 2017'de 300 bin dolar değerindeki ödül havuzu, en başarılı takımlar arasında dağıtıldı. Şampiyon takım 150 bin dolar elde ederken, ikinci takım 75 bin dolar, üçüncü takım 27 bin 500 dolar kazandı. 8. sıraya kadar gelen takımlar da değişik miktarlarda para kazanmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.