banner24
banner25

Tanı Kolejliler Yaşayarak Öğreniyor

Tanı Koleji'nde bilim şenliği düzenlendi. Öğrenciler, yaptıkları deneylerle hem öğrendiler hem de eğlendiler.

Tanı Kolejliler Yaşayarak Öğreniyor

Tanı Koleji'nde bilim şenliği düzenlendi. Öğrenciler, yaptıkları deneylerle hem öğrendiler hem de eğlendiler.

27 Mayıs 2018 Pazar 14:20
Tanı Kolejliler Yaşayarak Öğreniyor

Akademik derslerin yanı sıra çeşitli aktivitelere ve etkinliklere de önem veren Tanı Koleji'nde, öğrenciler, gerçekleştirilen bilim şenliğinde bir araya gelerek yaptıkları deneylerle hem öğrendiler hem de eğlendiler.

HEM ÖĞRENDİLER HEM EĞLENDİLER

Tanı Koleji bahçesinde gerçekleştirilen bilim şenliği ortaokul ve lise öğrencilerinin ortak etkinliği olarak gerçekleştirildi. Sabah saatlerinden itibaren başlayan şenlikte öğrenciler öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları deneyleri diğer öğrencilere hem anlattılar hem de uygulamalı olarak deneyleri gerçekleştirdiler. Yaşayarak ve yaparak öğrenmenin önemine bir kez daha vurgu yapılan şenlikte öğrenciler, Muhteşem Yanma, Akan Sıvı, Girdap, Roket, Yüzey Gerilimi, Volkanik Dağ adını verdikleri bir birçok deneyi sergilediler.

ROBOTİK KODLAMAYI ÖĞRENDİLER

Şenliğe katılan Meral Şengüler Üstün Zekalılar Yetenekliler Enstitüsü eğitmenleri tarafından öğrencilere robotik kodlama ve kod yazımı ile ilgili de bilgiler verilerek kendileri ufak programlar yazmaları sağlandı.

Şenlik içerinde gerçekleştirilen dün eğitimlerin ve deneylerin yanı sıra öğrenciler kendileri hazırlanan oyun alanlarında oyunlar oynayıp keyifli dakikalar yaşadılar.

Son Güncelleme: 27.05.2018 14:34
Anahtar Kelimeler:
OkulKolejTanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.