banner24
banner25

Konak Belediyesi Kursiyerleri Yetenekleriyle Parmak Isırttı

Konak Belediyesi tarafından açılan kültür sanat kurslarına katılan kursiyerler, düzenlenen yıl sonu sergi ve gösterileriyle yeteneklerini gözler önüne serdi.

Konak Belediyesi Kursiyerleri Yetenekleriyle Parmak Isırttı

Konak Belediyesi tarafından açılan kültür sanat kurslarına katılan kursiyerler, düzenlenen yıl sonu sergi ve gösterileriyle yeteneklerini gözler önüne serdi.

30 Mayıs 2017 Salı 01:40
Konak Belediyesi Kursiyerleri Yetenekleriyle Parmak Isırttı

Konak Belediyesi tarafından açılan kültür sanat kurslarına katılan kursiyerler, düzenlenen yıl sonu sergi ve gösterileriyle yeteneklerini gözler önüne serdi. 7'den 70'e farklı yaş gruplarından kursiyerlerin sergiledikleri etkinlikler büyük beğeni topladı.

Güzelyalı Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde yetişkin ve çocuk kursiyerler, başarılı geçen bir eğitim dönemini daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. Oldukça büyük ilgi gören etkinliklerin ilk günü, çocuk ve yetişkin kursiyerlerin dans gösterileri ile başladı. Şık kostümleriyle çaça, samba, salsa ve flamenko danslarını başarı ile sergileyen kursiyerler, heyecan ve mutluluğu birarada yaşadı.

DANS'IN YAŞI YOK

100 yetişkin kursiyerin sahne aldığı gecede, 74 yaşındaki Meziyet Gündüz de ilerleyen yaşına rağmen başarılı performansı ile dansın yaşı olmadığını gösterdi. Gecenin diğer yıldızları ise konuk genç dansçılar Onur Ege Dundeğ ve Gülşah Candan ile minik dansçılar Ege Nersev ve Zeynep Akça oldu. Bodrum'da yapılacak Türkiye Dans Sporları Fedarasyonu yarışmasına katılacak olmanın heyecanını yaşayan minik dansçılar, yarışma öncesi adeta prova yaptı.

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında ikinci gün ise çocukların bale, dans, koro konseri, gitar dinletisi ve yetişkinlerin de  bağlama dinletisi yer aldı. Şölen havasında geçen etkinlikleri taip edenler arasında Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da bulundu. Başkan Pekdaş, kültür merkezlerinde düzenlenen kursların önemine değinerek, "Bizim görevimiz bu şehirde birbirimize iyi gelmek ve bunu devam ettirmek. Birlikte olursak, başarılı olamayacağımız hiç birşey yok. Türkiye'ye umut olmak için önce birbirimize umut olmamız gerekir. İyi ki varsınız, iyi ki İzmir var." dedi.

Etkinlikte, birbirinden ilgi çeken dansları, birbirinden şık kostümleri ile müziğin ritmine uyum sağlayan kursiyerler, aylarca süren çalışmaların karşılığını bol bol alkış alarak gördü.

Kursiyerler ve katılımcılar, kendilerine böyle bir mutluluğu yaşattığı için Konak Belediyesi'ne ve Başkan Sema Pekdaş'a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.