banner24
banner25

İzmirTumed deprem bölgesine yardıma götürmeye devam ediyor

İzmir' de uyuşturucu ile mücadele eden İZMİRTUMED,yardım topluyor ve onları 11 ildeki depremzedelere ulaştırıyor.

İzmirTumed deprem bölgesine yardıma götürmeye devam ediyor

İzmir' de uyuşturucu ile mücadele eden İZMİRTUMED,yardım topluyor ve onları 11 ildeki depremzedelere ulaştırıyor.

25 Şubat 2023 Cumartesi 20:28
İzmirTumed deprem bölgesine yardıma götürmeye devam ediyor
İZMİRTUMED Genel Başkanı Bedri Yalçın' in oluşturmuş olduğu "Deprem Projesi" kapsamında İZMİRTUMED Gönüllüleri deprem bölgelerine yardım götürmek için, depremin meydana geldiği günden buyana çalışıyor.

Proje kapsamında "Depremde Arama Kurtarma Ekibi" projesi başlatıldı projeye Gönüllüler arasından 25 kişi katılım sağladı ve Gönüllüler: "bu vatanın her karış toprağında yaşayan her bir vatandaşına hizmet için buradayız." dedi.

Başkan Bedri Yalçın,Arama Kurtarma Projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yüzyıllara dayanan bir toplumuz ve Türkiye'nin yaralarını sarmak, bizim boynumuzun borcudur. Bizler arama ve kurtarma ekibini her ne şartta olursa olun bir can daha kurtarabiliriz ümidi ile kurduk çünkü bizlerde bugün onların yerinde olabilirdik hamdolsun rabbim bizleri korudu işte bizde tam da bu yüzden depremde değerli vatandaşlarımızın aile fertlerinden bir kişi daha kurtarabiliriz diyerekten yola çıktık" dedi.

Bir yandan İZMİRTUMED Genel Başkanı tarafından görevlendirilen Konak İlçe Başkanı Turgay Oğuzhan ve Yardımcısı Şefika Gülden "Depremde Kıyafet ve Erzak" projesini hayata geçirdi proje kapsamında binlerce kıyafet ve erzak deprem bölgesine geçiktirmeden teslim edilmek üzere İZMİRTUMED'in koordinesinde tırlara yüklendi.

Başkan Bedri Yalçın ' ın koordinesinde "İzmir İçi Yardım Toplama Ekibi" kuruldu "Deprem bölgesine giden Araçların ve görevlilerin uzaktan takibi" görevini ise "Buse AÇIK" üstlendi.

Bilgilerin resmiyetinin teyit edilmesi ve bilgilerin ihtiyacı olan depremzedelere kesintisiz olarak dağıtılması, ihtiyaç halinde ise derneğin gerek erzak ve arama kurtarma ekibine teyitli ve resmi bilgiler verilmesi" görevini ise Derneğin Genel Sekreteri Ruhi Tığlı üstlendi.

Yalçın, " BizİZMİRTUMED" ailesi olarak var gücümüzle şartlar ne olursa olsun azim ve gayretle çalışmalarımızla Deprem'de zarar gören kardeşlerimize yardım etmeye devam edeceğiz" dedi.
Anahtar Kelimeler:
İZMİRTUMED
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.