banner24
banner25

İstanbul'da Hava Sıcaklığı 30 Dereceyi Aşacak

İstanbul'da geçen gün aşırı yağışla birlikte yaşanan sel sonrası, meteoroloji verileri kentte hava sıcaklığının artacağını gösteriyor.

İstanbul'da Hava Sıcaklığı 30 Dereceyi Aşacak

İstanbul'da geçen gün aşırı yağışla birlikte yaşanan sel sonrası, meteoroloji verileri kentte hava sıcaklığının artacağını gösteriyor.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 16:34
İstanbul'da Hava Sıcaklığı 30 Dereceyi Aşacak

İstanbul'da geçen gün aşırı yağışla birlikte yaşanan sel sonrası, meteoroloji verileri hava sıcaklığının artacağını gösteriyor. Meteoroloji verilerine göre, İstanbul'da hava sıcaklığının yarın 30 derecenin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

İstanbul'da su baskınlarına sebep olan sağanak yağış sonrası hava sıcaklığı mevsim normallerinin altına inmişti. Hava sıcaklıkları, yarından sonra ise kademeli olarak artacak ve 30 santigrat derecenin üzerine çıkacak.

İSTANBUL'DA HAVA SICAKLIĞI 30 DERECEYİ AŞACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü
verilerine göre, İstanbul'da bir süredir mevsim normalinin altında gerçekleşen hava sıcaklıklarıyla birlikte etkili olan sağanak yağış, yarından itibaren yerini sıcak havaya bırakacak.

GÜNEŞ KENDİNİ GÖSTERECEK

Meteoroloji verilerine göre, güneş kendisini İstanbul'da göstermeye başladı. Mega kentte sıcak havalar yarından itibaren yükselmeye başlayacak. İstanbul genelinde de hafta  boyu az bulutlu hava kendisini hissettirecek.

KADEMELİ OLARAK ARTACAK

İstanbul'da hava sıcaklığı
yarından itibaren artmaya başlayacak. Kentte en düşük hava sıcaklığı 20, en yüksek hava sıcaklığı ise 28 derece olacak.

Yarından itibaren görülecek olan az bulutlu hava, etkisini hafta boyunca hissettirecek. Cuma günü, mevsim normallerine yükselecek olan hava sıcaklığının en düşük 22, en yüksek ise 29 dereceyi bulması bekleniyor.

İstanbul'da hava sıcaklığı, cumartesi günü en düşük 22, en  yüksek 30, pazar ve pazartesi günleri ise en düşük 22, en yüksek 31 derece olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul'da sağanak yağmurla birlikte zaman zaman fırtınaya dönüşen rüzgarın hızının hafta boyunca saatte 21 ile 30 kilometre arasında değişeceği belirtiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.