banner24
banner25

Hyundai 'KONA'yı Tanıttı

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, B-SUV segmentinde iddialı bir giriş yapan KONA modelinin tanıtımını yaptı.

Hyundai 'KONA'yı Tanıttı

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, B-SUV segmentinde iddialı bir giriş yapan KONA modelinin tanıtımını yaptı.

17 Haziran 2017 Cumartesi 16:36
Hyundai 'KONA'yı Tanıttı

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, B-SUV segmentinde iddialı bir giriş yapan KONA modelinin tanıtımını yaptı.

Hyundai KONA, şık tasarımı ve yenilikçi iç mekanı ile B-SUV segmentine iddialı bir giriş yapıldı. Hyundai, 2015 yılında piyasaya sürdüğü yeni nesil Tucson ile 200 binden fazla satış yaptı ve Avrupa'da 1.4 milyondan çok SUV satışı yaparak önemli bir başarı elde etti.

YENİ BİR SUV MODELİ

Hyundai, yakaladığı başarıyı şimdi de yeni bir SUV modeli ile sürdürmek istiyor. Hyundai, ürünleri arasında KONA'yı da kattı. Hyundai KONA, Hyundai'nin 2021 yılına kadar piyasaya sunacağı 30 yeni modelden biri olacak. Hyundai, tüm bu yeni modellerle birlikte, Avrupa'da yer alan önde gelen Asyalı otomotiv markası olma yolundaki hedefini yakalamak için oldukça önemli bir kilometre taşını da geçmiş oldu.

Diğer Hyundai modellerinde olduğu gibi Hyundai KONA'da, yüksek performans, dinamik sürüş keyfi ve maksimum güvenlik sunan ultra güçlü, aynı zamanda da hafif bir gövdeyle üretildi. Otomobil, hem güvenlik hem de maksimum sürüş keyfi için geliştirildi. Otomobilde, ultra mukavemete sahip paslanmaz çelik, sıcak presleme kullanıldı.

GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ

Hyundai KONA
'da bulunan güvenlik özellikleri arasında, Hyundai'nin Kör Nokta Algılama, Yaya Algılama, Şeritte Kalma Yardımcısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Statik Dönüş Farları, Sürücü Yorgunluk Tespit ve Otomatik Acil Fren Destek Sistemi de bulunuyor.

KONA'nın bir diğer ilgi çeken özelliği de Display Audio. Araç içinde bulunan kişiler, akıllı telefonlarındaki içerikleri, Apple CarPlay ve Android Auto aracılığı ile sistemin ekranına aktarıyor. Bu özellikle, telefonun dahili navigasyon özellikleri kullanılarak, telefon görüşmeleri yapmak mümkünken, mesajlar görülebiliyor ya da en sevilen müzikler çalınabiliyor. Kablosuz şarj özelliği ile de akıllı telefonlar için son derece pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Yoğun gün ışığında bile görünürlükten taviz vermeyen bu ekran, aynı zamanda yoldaki uyarı levhalarını ve hız sınırını da ekrana yansıtarak sürücüyü uyarıyor.

Otomobil, cesur ön ve arka tasarımı ile beklenenden daha geniş bir duruş sergiliyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.