banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Everest Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı 4-5 Ocak’ta

Everest Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı 4-5 Ocak 2020 tarihlerinde Buca’daki kurs merkezlerinde yapılacak.

Everest Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı 4-5 Ocak’ta

Everest Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı 4-5 Ocak 2020 tarihlerinde Buca’daki kurs merkezlerinde yapılacak.

31 Aralık 2019 Salı 12:24
Everest Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı 4-5 Ocak’ta

Everest Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Everest Eğitim Kurumları, 2005 yılından bu yana İzmirli öğrencilere eğitim ve öğretim veriyor. Everest, binden fazla öğrencisi, 70 eğitimci kadrosu ve toplam 100’e yakın çalışanıyla kurumsal bir eğitim kurumu olarak yıllardır sınavlara hazırlıkta marka eğitim kurumları arasında yerini alıyor.

Everest Eğitim Kurumları ve bursluluk sınavıyla ile ilgili açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Karadağ, “Everest Şirketler Grubu olarak çelik kapı, enerji, mobilya ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz. Güçlü finansal yapımızı eğitim sektöründe de 2005 yılından beri sürdürüyoruz. İki şube olarak hizmet veriyoruz. İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelik kursumuz ve lise öğrencilerimize yönelik ayrı bir kursumuz bulunuyor. Kurslarımız İzmir Buca’da ulaşımı kolay lokasyonlarda bulunuyor.”dedi.

Karadağ sözlerine şöyle devam etti, “4-5 Ocak tarihlerinde bursluluk sınavımız var. 4 Ocak Cumartesi ve 5 Ocak Pazar günü sınavlarımız olacak. 3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerimize sınavlarımız var. Birçok kurum 12.sınıf öğrencilerine sınav yapmıyor. Rehber öğretmen olduğum için son sınıf öğrencilerinin psikolojisini çok iyi biliyorum. Bu nedenle hem 8. sınıf hem de 12. sınıf öğrencilerine sınavlarımız olacak. Kurs olarak herhangi bir kuruma gitmeyen okullarda birçok öğrencimiz var. Bu öğrenciler böyle bir sınavla kendilerini görme imkanı bulacaklar. Sınavımıza katılıp eksiklerini fazlalarını görebilirlerse en azından kendi kendilerine bir check up yapmış olurlar. Biz diğer kurumlardan farklı olarak 12.sınıflarımıza da sınav yapıyoruz. Öğrenciler, 4-5 Ocak 2020 de yapılacak sınavımıza katılıp kendilerini değerlendirebilirler. Sınav oturumlarımız 09:00,12:00,15:00 ve 18:00 şeklinde günde 4 oturum şeklinde olacak. Bununla ilgili gerekli bilgiler kurumun web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yer alıyor. Tüm öğrencilerimizin sınavımıza katılmasını bekleriz. Ayrıca çeşitli hediyelerimiz olacak. Geçen yıl 1. olan öğrencilerimize cep telefonu hediye etmiştik. Bu yılda sürpriz hediyelerimiz olacak. Artı tabi ki başarısına göre indirimlerimiz olacak. Lise sınavlarımızda 1. olan öğrencilerimize yüzde 100 indirimlerimiz olacak. İkincilere yüzde 80, üçüncü öğrencilerimize yüzde 60, dördüncü ve beşinci öğrencilerimize yüzde 50, 6 ile 20 arasında yer alan öğrencilerimize yüzde 40, 21-50 arasında yer alan öğrencilerimize yüzde 30, 51-250 arasında yer alan öğrencilere yüzde 20, diğer öğrencilerimize de yüzde 10 indirim vereceğiz. Böylelikle öğrencilerimizin çok iyi bir indirimle çok iyi bir eğitim kurumuna yazılma imkanları olacak.”

Anahtar Kelimeler:
EverestKursBuca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.