banner24
banner25

Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway Ermat Otomotiv’de

Yeni Sandero ve Yeni Sandero Stepway’ler Ermat Gaziemir Plaza’da Radyo Pause canlı yayınında tanıtıldı.

Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway Ermat Otomotiv’de

Yeni Sandero ve Yeni Sandero Stepway’ler Ermat Gaziemir Plaza’da Radyo Pause canlı yayınında tanıtıldı.

22 Şubat 2021 Pazartesi 11:44
Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway Ermat Otomotiv’de

Canlı yayında tanıtılan yeni araçlar vatandaşlardan tam not aldı. Radyo programcısı Mustafa Karslıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu program Gaziemir Ermat Plaza’dan canlı olarak gerçekleşti. Lansmana Ermat Grup Satış Müdürü Orhan Ekinci, Gaziemir Şube Satış Müdürü Burak Şensaz, Çiğli Şube Satış Müdürü Esin Buzkanlı ve Bornova Şube Satış Müdürü Ece Toprakdeviren, Ermat Grup satış ekipleri ve araçları merakla bekleyen müşteriler katıldı.

Dinamik tasarım, modern ekipman seviyesi ve artan kalite algısıyla tamamen yenilenen üçüncü nesil Dacia Sandero ve Sandero Stepway Türkiye yollarına çıkıyor. Renault Grubu'nun CMF-B platformunda üretilen modeller, aralarında X-Tronic şanzıman, kör nokta uyarı sistemi, kablosuz Apple Car Play ve elektrikli park freninin de bulunduğu birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Estetik, teknoloji, konfor ve güvenlik anlamında çıtayı daha da yukarı taşıyan Yeni Sandero Stepway lansmana özel 160.900 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Yeni Sandero ise Mart ayında 134.900 TL’den başlayan özel lansman fiyatlarıyla showroomlardaki yerini alacak.

YENİ VE DAHA GÜÇLÜ BİR HİKAYENİN BAŞLANGICI

Yenilenen Sandero ailesinin Dacia markası için yepyeni ve daha güçlü bir hikâyenin başlangıcı olduğunu ifade eden Dacia Yetkili Satıcısı Ermat Grup Satış Müdürü Orhan Ekinci Yeni Sandero ailesiyle Dacia olarak yeni bir segmentte de yer alacağız. Yeni Sandero B-HB segmentinde de rekabet etmeye devam ederken, Yeni Sandero Stepway ile artık B-SUV segmentinde de söz sahibi olacağız. SUV ruhunu artık daha da fazla hissettiren Yeni Sandero Stepway’in bu segmentin en önemli oyuncularından biri olmasını hedefliyoruz. Yenilenen modellerimizde İzmir pazarı için böylesine önemli segmentlerde iddialı bir şekilde yer alarak genel marka performansımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Radyo canlı yayınında yeni araçlar hakkında bilgi veren Dacia Yetkili Satıcısı Ermat Grup Satış Müdürü Orhan Ekinci, Yeni Sandero ve Yeni Sandero Stepway’in ay sonuna kadar lansman fiyatlarıyla satılacağını, araç almak isteyen vatandaşları cazip fırsatlar sunan bu kampanya detayları hakkında bilgi almak ve yepyeni araçları görmek için Ermat Plazalara beklediklerini söyledi.

YENİ SANDERO AVRUPA PERAKENDE SATIŞLARINDA LİDER

Yapılan canlı yayın lansman töreninde araçlar hakkında Dacia Satış Danışmanı Yiğit Coşkun bilgiler verdi. Coşkun, “Lansmanı yapılan Yeni Sandero’lar 2008 yılından bu yana satılıyor ve bir çok ülkede seviliyor. Sandero, yeni modelleriyle de ses getirecek” şeklinde konuştu.

MOTOR VE DONANIM SEÇENEKLERİ

Yiğit Coşkun ayrıca “Dacia Sandero ve Sandero Stepway ikilisi tamamı 1.0 litre olan 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunulacak. Giriş basamağındaki 1.0 SCe 65 bg, 5 ileri manuel şanzımanıyla sadece Sandero modelinde tercih edilebilecek. Aynı motorun turbo beslemeli versiyonu ise hem Sandero'da hem de Stepway'de her iki donanım paketinde sunuluyor. 1.0 TCe 90 bg hem 6 ileri manuel hem de X-tronic adlı CVT şanzıman ile eşlenebilirken fabrika çıkışlı olarak LPG taşıyan ECO-G, sadece 6 ileri manuel vites kutusuyla satılıyor.Yedişer gövde rengiyle satışa sunulan Sandero ve Sandero Stepway çiftinde sırasıyla Ay ışığı Gri ve Atacama Turuncu tonları kartelaya yeni eklenen seçenekler oldu. Donanım seviyesine göre 15" ve 16" kapaklı jantlarla donatılan Sandero ailesi Prestige paketinde ekstra ücret karşılığında 16" alaşım jantlara kavuşuyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.