banner24
banner25

VIP Bakkal Bade Gourmet Narlıdere’de

Narlıdere’de VIP Şarküteri Bade Gourmet ilk şubesini Narlıdere’de açtı.

VIP Bakkal Bade Gourmet Narlıdere’de

Narlıdere’de VIP Şarküteri Bade Gourmet ilk şubesini Narlıdere’de açtı.

28 Ekim 2020 Çarşamba 10:21
VIP Bakkal Bade Gourmet Narlıdere’de

İş insanı Cem Demirtaş ve eşi Banu Demirtaş tarafından kısa süre önce açılan işletmede Meksika cipsleri, Fransız tuzları, İtalyan makarnaları, lüks et çeşitleri, noodle çeşitleri, lüks peynir çeşitleri, lüks meze çeşitleri gibi özel ürünler dışında bir evin acil ihtiyaçlarını karşılayacak her tür kaliteli ürünler de yer almakta. Pandemi döneminde kendi ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılama fikri üzerine kurulan Bade Gourmet, kısa sürede komşularımız tarafından beğenildi ‘’

KENDİ İHTİYACIMI KARŞILAMAK İÇİN KURDUM ‘’

Bade Gourmet işletmecisi Cem Demirtaş, “Bade Gourmet, aslında kendi ihtiyaçlarım için kuruldu. Pandemi döneminde, özellikle Bade Gourmet’nin olması gerektiğini düşünerek açmaya bir anda karar verdik. Kaliteden ödün vermeden ithal ürünlerimizle bölgemizdeki nezih dostlarımıza hitap edecek bir yerin olması gerekiyordu. Çevremizde İyi şarküteriler ve mandıralar olsa da, alışverişe çıkıldığında içkiyi, iyi peyniri, taze meyveyi hep farklı yerlerden karşılıyorduk. Kasap ve tavuk ürünleri hariç bir evin ihtiyaçlarını karşılayabilecek her ürünü bünyemize almaya çalıştık. Zaman içinde kendimizi daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. Amacımız İş çıkışı insanların rahatlıkla ulaşabileceği, park sorunu olmayan ihtiyaçlarını tek bir yerden alabileceği aile ortamında butik bir yer yaratmak. Kısa sürede bile dönüşlerin ve beğenilerin bu kadar güzel olması da doğru yolda olduğumuzun bir kanıtı diye düşünüyorum. Hepimiz mutlaka Akşam saati ani ihtiyaçlarda, birkaç yere gitmek zorunda kalmışızdır. İşte ben bu birçok ayrı mekanı tek yere toparlamaya çalıştım. Kendi ihtiyacımı karşılamaya yönelik diye düşünürken neden olmasın dedik. Ürünleri denemeden asla satışa koymuyorum. Makarnadan deterjana, peynirden süte bir evin acil ihtiyacı olan her nevi kaliteli ürünü koyuyoruz. İtalyan makarnaları, ithal soslar, noodle çeşitleri getirdik. Hepsi de kendi alanında çok iddialı ürünler.Kuru etler, tavuk göğsü fümeler, Dana baconlar, antrikot fümeler, roastbeefler, bresola, Sosisler ve Sucuk çeşitleri ise lezzet düşkünü müşterilerimizin vazgeçilmezi. Smoke sucukları özellikle belirtelim.”

KORDON’ DAKİ MEZELERİ BİZDE BULABİLİYORLAR

Mezelerini Kordon’daki Zafer’in Yeri’nde yaptırdıklarını söyleyen Demirtaş “Meze çok ciddi bir iştir. Özellikle sağlığımıza daha da dikkat etmemiz gerektiği bir dönemi yaşıyoruz işte bu yüzden İnsanlara kaliteli, sağlıklı, iyi mezeyi sunabilmek için “Zafer’in Yeri” ile anlaştım. Mezeleri sadece bana özel orada yaptırıyorum. Kordon’daki en iyi mezeleri bende günlük yiyebiliyorsunuz. Çirozum var, fesleğen soslu levrek var. Enginar ızgaram var. Labne peynirli, kuzukulaklı, ayçiçek çekirdekli, üç peynirli acılı cevizli meze yaptırdım. Kasım ayında lakerda yapacağız. Enginar ızgara en çabuk tükenen ürünlerin başında geliyor. İnanamayacaksınız, Tekel grubunun bile üstünde bir talep var. Ev yapımı sarmalarımız sırf bizler için özenle her gün taze taze hazırlanıyor. Hepsinde olduğu gibi bu konuda da iddialıyız. Unu yumurtası doğal yüzde yüz dana kıymasından çok özel mantımız olmazsa olmazlarımızdan.”

KALİTELİ ÜRÜNLER ARTIK YAKININIZDA

“Acı soslar, tatlı ekşi soslardan en iyisini getirmeye çalışıyoruz. Noodle çeşitleri, İtalyan erişteler erişte ve makarnalar lezzet açısından piyasa makarnalarından oldukça farklı. 12 çeşit peynirimiz var. Farklı çeşitlerden 24 çeşit lüks et var.” şeklinde konuştu.

ARANAN FARKLI LEZZETLERİN ADRESİ ARTIK BELLİ

İnsanların yeni tatlar, farklı lezzetler aradığını söyleyen Demirtaş “Kendi özel hayatımızda keyifle yaptığımız lezzet araştırmalarını da yansıtmaya çalışıyoruz. Mesela viski yanına çikolata yerine daha da çok yakışan eski kaşar ve kuru et sunuyoruz. Bu sayede şarabın yanında meyve klasiğini kuru et ve ithal peynirlerle değiştirdik. İnsanların yeni tatları denemeleri gerekiyor. Kaliteye farklı bir bakış açısı getirmeye çalışıyoruz.”

KAYSERİ’DEN PASTIRMA MARMARİS’TEN BAL GETİRECEĞİZ

Anadolu’dan kaliteli ürünleri getireceklerini aktaran Demirtaş, “Belli yerlerdeki iyi ürünlere yöneliyoruz. Kendi evimdeki seçiciliği burada devam ettiriyorum. Kayseri’den butik pastırma, Marmaris’ten Artvin’den bal getirtmeye çalışıyoruz. Gravyer satacağız. Adana’dan şalgam getirteceğim. Evlerde genelde balık pişirilmiyor. Ara sıcaklara örneğin Ayvalı ahtapota başlayacağız. Domatesli levrek koyacağız. Vakumlu kavanozda konserve gibi yapacağız. İster mikrodalgada ister tavayla ısıtabileceksiniz. Burası alışılagelmiş bir bakkal ya da şarküteriden ziyade size özel vip bir lezzet durağı olacak. Hedefimiz bu” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.