banner24
banner25

TOKİ'den Yüzde 20 İndirim Müjdesi Geldi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, önümüzdeki eylül ayında yüzde 20 indirim kampanyası düzenleyecekleri müjdesini verdi.

TOKİ'den Yüzde 20 İndirim Müjdesi Geldi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, önümüzdeki eylül ayında yüzde 20 indirim kampanyası düzenleyecekleri müjdesini verdi.

12 Haziran 2017 Pazartesi 08:32
TOKİ'den Yüzde 20 İndirim Müjdesi Geldi

Başbakanlığa bağlı olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, önümüzdeki eylül ayında yüzde 20 indirim kampanyası düzenleyecekleri müjdesini verdi. Yüzde 20'lik indirim kampanyasından 12 ay veya daha az vadesi olan projeler ise yararlanamayacak. TOKİ projeleri vatandaşların ilgisini çekmeye de devam ediyor. TOKİ satış ve TOKİ indirim ile ilgili detaylı bilgiler krumun internet sitesinde yer alıyor. Vatandaşlar TOKİ 2017 projeleri ve TOKİ 2017 satışları ile ilgili bilgileri de kurumun internet sayfasında bulabiliyor. 

YÜZDE 20 ORANINDA İNDİRİM UYGULANACAK

TOKİ Başkanı Ergün Turan, borcunu ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen işyeri ve konut alıcıları için uyguladıkları yüzde 20 indirim kampanyasının yoğun talep çektiğini söyledi. Bu sene yapılacak indirim kampanyası kapsamında, önümüzdeki eylül ayında indirime gideceklerini aktaran Turan, indirim kampanyalarının belirli prosedürler doğrultusunda yapıldığını vurguladı. Yetiştirebilmeleri halinde, önümüzdeki ağustos ayında kampanyayı başlatabilecekleri bilgisini veren Turan, "Yaz ayları döneminde indirim kampanyası yaptığımız anda bir çok vatandaşımız tatilde veya köyünde oluyor. İnşallah en geç dokuzuncu (Eylül) ayda indirim kampanyamızı gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız bunu bekliyor" şeklinde konuştu.

GEÇEN SENE 17 BİN KİŞİ YARARLANDI

Geçen sene yapılan kampanya döneminde 17 bin kişinin kampanyadan yararlandığını dile getiren TOKİ Başkanı Turan, "817 milyon lira borç kapatıldı. Yaklaşık 513 milyon lira tutarında kredi kullanılmadan ödenen para oldu" diye konuştu.

BAŞVURU TARİHİ TAKİP EDİLMELİ

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, başvuru tarihini takip etmesini isteyen Turan, "Açıklanacak tarihten sonra yapılacak borç kapatmaları durumunda sözkonusu indirim oranından faydalanılması mümkün olmayacaktır." dedi.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasından, taksit tutarı 12 ay veya daha az kalanlar yararlanamayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ibrahim albayrak 2017-06-12 10:40:34

Istanbul da porejesi varmı tokinin