banner24
banner25

TaksitleOtoAl 75 şube açmayı hedefliyor

Türkiye’nin ikinci el araç devi TaksitleOtoAl, kısa sürede 8 şubeye ulaştı.

TaksitleOtoAl 75 şube açmayı hedefliyor

Türkiye’nin ikinci el araç devi TaksitleOtoAl, kısa sürede 8 şubeye ulaştı.

26 Kasım 2021 Cuma 13:02
TaksitleOtoAl 75 şube açmayı hedefliyor
Çok yakında 75 şubeye ulaşmayı hedefleyen firma, hem son kullanıcıya hem de esnafa hizmet veriyor.
Taksitleotoal, yeni şubeler açmaya devam ediyor. Gaziemir, Bornova, İstanbul Autopia, İstanbul Otoport, Aydın, Denizli ve Diyarbakır şubelerinin ardından en yeni şube Manisa Salihli'de açılıyor.
TaksitleOtoAl Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Volkan Kurtçu, "Taksitleotoal olarak her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Bugün yeni bir şubenin anlşamasını yapıyoruz. Salihli, gerek ekonomisi ile gerek tarımı ile bizim düşündüğümüz yerlerden biriydi. İnşallah 75 şubemize biraz daha yaklaşmış olduk. Geriye kaldı 67 şube" dedi.
TaksitleOtoAl Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Volkan Kurtçu, “Yaklaşık 5 yıldır hizmet veriyoruz. 2 pazaryeri 7 ofisiyle hizmet veren bir kuruluşuz. Bizim anlaşmalı olduğumuz kredi kuruluşları var. Bornova ve Gaziemir’de 2 pazaryerimiz bulunuyor. Hem taksitle kredi ve taksitle otomobil satan ya da aracılık eden bir kuruluşuz. Hem son kullanıcıya hem de esnafa hitap ediyoruz. Her geçen gün büyüyoruz. Yapmış olduğumuz cirolar nedeniyle birçok yatırımcı ile görüşüyoruz. İzmir’den çıkan ikinci el girişimcilerden biri olduk. Fikrimiz çok organik. Her bin arabadan 15’ine biz aracılık etmek istiyoruz. Banka, ekspertiz bir arada yer alıyor.”
“Dijital stoğumuzda bin araç, kendi pazaryerlerimizde 350 araç var. Bize başvuranların önce gelir durumuna bakılıyor. Ödeme gücüne uygun araç öneriyoruz. Peşinatına göre ödeme seçeneklerini sunuyoruz. Arkamızdaki kredi kuruluşları ile müşterilerimiz arasında köprü konumdayız. Aracınızı alıyorsunuz. Taksitleri ödüyorsunuz. Aracı bize geri de satabiliyorsunuz. Sürekli araç alım satımı ile ilgili yeni sistemler geliştiriyoruz. 47 personelle çalışıyoruz. Ülkemize faydalı olmaya çalışıyoruz. Ticaretle katkı sağlamaya çalışıyoruz.”
“Kısa süre içinde 75 şubeye ulaşacağız. Ticareti doğru yapmaya çalışıyoruz. TaksitleOtoAl olarak ikinci elde sıfır modeli oluşturmaya çalışıyoruz. 14 gün iade garantisi ve kilometre garantisi getirdik.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.