banner24
banner25

'Sandviç Kralı' Dünyaya Açıldı: Sarayın davetlisi olarak Katar'da

Genç girişimci Onur Elmalı tarafından açılan ve kısa sürede ünü ülke sınırlarını aşan ‘Sandaviç Kralı’, sarayın davetlisi olarak Katar’a gitti.

'Sandviç Kralı' Dünyaya Açıldı: Sarayın davetlisi olarak Katar'da

Genç girişimci Onur Elmalı tarafından açılan ve kısa sürede ünü ülke sınırlarını aşan ‘Sandaviç Kralı’, sarayın davetlisi olarak Katar’a gitti.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 13:20
'Sandviç Kralı' Dünyaya Açıldı: Sarayın davetlisi olarak Katar'da

Genç girişimci Onur Elmalı tarafından açılan ve kısa sürede ünü ülke sınırlarını aşan ‘Sandaviç Kralı’, sarayın davetlisi olarak Katar’a gitti. Katar’da düzenlenecek Ramadan Fest’e özel olarak davet edilen Sandaviç Kralı, ustalardan oluşan bir ekiple Ramazan boyunca festivalde eşşiz sandaviç ve hamburgerlerini sunacak.

Eşi hamileyken hamburger aşermesi üzerine piyasada katkısız ürün bulamayan Elmalı, Sandaviç Kralı isimli markasıyla kısa sürede başarıyı yakalamıştı. Sağlıklı hamburgerleri kendisi yapmaya karar vermiş ve giriştiği işte yakaladığı başarı dünyaya yayılmıştı.

Önceki gün başkent Doha’ya uçan Sandaviç Kralı ekibi, 35 gün boyunca Katar’da eşşiz lezzetlerini sergileyecek. Sandaviç Kralı ekibi, Ramazan Bayramı’ndan sonra ülkemize dönecek.

FESTİVALE  DAVETLİ  TEK TÜRK FİRMA

Sandaviç Kralı firma sahibi Onur Elmalı, “Saray’ın özel davetiyle 35 gün boyunca Ramadan Fest’e katılacağız. Katar’ın başkenti Doha’da firmamızın hamburger ve sandviçlerini hazırlayacağız. Bize aktarılan bilgilere göre festivalde yer alan tek Türk firma ‘Sandaviç Kralı’ olacak. Ekibim 35 gün ben ise 3-4 gün kalacağım” diye konuştu.

KATARLI YATIRIMCILARLA BAYİLİK GÖRÜŞMESİ

Katar seyahati ile ilgili sözlerine devam eden Elmalı, “Katar’da ayrıca Katar Türk işadamları Derneği Başkanı ile de görüşmeler yapacağız.  Ayrıca Sandaviç Kralı’nın yurtdışındaki yeni şubeleri için Katarlı yatırımcılarla görüşmeler yapacağız. Katarlı yatırımcılardan daha önce gelen bayilik taleplerini görüşeceğiz. Öncelikle Katar, Kuveyt, Dubai ve Bahreyn’de bayilikler vermeyi planlıyoruz.” dedi.

YENİ ŞUBE BORNOVA’YA

Sosyal medyadaki hamburger ve sandviç video paylaşımları ile kısa sürede fenomen olan Sandaviç Kralı şu anda 4 şube ile hizmet veriyor. Gaziemir, Karşıyaka, Buca ve son olarak da Çeşme şubeleri hizmete devam eden firma 1 ay içerisinde Bornova’da 5. şubesini açacak. Firmaya hem yurtiçinden hem de yurtdışından çok sayıda bayilik teklifi geliyor. Bayilik tekliflerini değerlendirdiklerini belirten Onur Elmalı yurtiçi ve yurtdışından gelen tekliflerle ilgili görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.