banner24
banner25

Salman Yapı'dan iki yeni proje

Sektörde 10 yılda birçok başarılı projeye imza atan Salman Yapı iki yeni projeyle yepyeni konutlar inşa ediyor.

Salman Yapı'dan iki yeni proje

Sektörde 10 yılda birçok başarılı projeye imza atan Salman Yapı iki yeni projeyle yepyeni konutlar inşa ediyor.

14 Ocak 2022 Cuma 11:56
Salman Yapı'dan iki yeni proje
Menderes ve Gaziemir'de yüzlerce konutta imzası bulunan başarılı inşaat firması, Hill Park Life Akyaka ve Nobili Park Hill Sarnıç projelerini hayata geçiriyor.
Salman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Salman, "İnşaat işinde büyüdüm. Yaklaşık 10 yıldır müteahhitlik yapıyorum. İlk olarak Menderes'te güzel işler yaptık. Sarnıç'ta projeler yaptık. halen devam eden projelerimiz var. Bir diğer projemizde Bozyaka'da 98 dairelik "Hill Park Life Akyaka" olacak. 98 dairenin 28 tanesi 2+1, 70 tanesi de 3+1 dairelerden oluşuyor. Kalitesi, spor salonu, tenis kortu ile farklı ve güzel bir projemizi hayata geçiriyoruz."
"Menderes'te villalardan oluşan siteler yaptık. Gaziemir Sarnıç'ta yer alan Nobili Park 1 projemizde satışlar bitti. Şimdi aynı yerde Nobili Park Hill projemizi hayata geçiriyoruz. Nobili Park Hill' de 3+1, 4+1 daireler ve villalar yer alıyor. Lokasyon olarak çok güzel yerde yer alan proje havalimanına komşu konumda bulunuyor. Şık ve ferah dairelerimize oldukça fazla talep var" şeklinde konuştu.
Salman Yapı'nın hedefleri hakkında konuşan Salman, "Başarının sonu yoktur. Onun için kurumsallaşmaya, kaliteli işler yapmaya güven sağlamaya çalışıyoruz. Yaptıklarımızla gurur, yapacaklarımızla heyecan duyuyoruz. Bu konuda güven verdiğimizi hissediyoruz. Yurtdışından arayıp telefonla daire ayırtan çok arkadaşımız, müşterimiz var."
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.