banner24
banner25

RestorFX ile araçlar ilk günkü gibi

İzkar Ford’un Gaziemir’de yer alan plazasında yer alan RestorFX ile araçlar ilk günkü temizliğine kavuşuyor

RestorFX ile araçlar ilk günkü gibi

İzkar Ford’un Gaziemir’de yer alan plazasında yer alan RestorFX ile araçlar ilk günkü temizliğine kavuşuyor

28 Ekim 2021 Perşembe 17:26
RestorFX ile araçlar ilk günkü gibi
RestorFX sorumlusu Ferdi Doğan “RestorFX uygulaması uzun araştırmalar ve son teknolojiyle ortaya çıkmış, kimyasal bir uygulama yöntemidir. Bu yöntemle, boya katmanına derinlemesine inilir, hasarları kalıcı olarak yok edilir ve araç boyası ilk günkü parlaklığına kavuşturulur. Üstelik bu uygulama eğitimli, sertifikalı bir ekiple ve kısa bir zamanda yapılır. Böylelikle hem aracınız ilk günkü estetiğine döner hem de kaybetmiş olduğu değeri yeniden kazanır.”
“RestorFX, gelişmiş teknolojisi sayesinde boyayı en derin hasarlarına ulaşarak tamir eder ve kalıcı yenilenme sağlar. Bir aracın boyası zamanla eskir, yıpranır ve solar. Bunun sonucunda araç yaşından daha eski görünebilir ve değeri düşer. RestorFX devrimsel bir teknolojiyle çizik, leke,kuş dışkısı,reçine,UV ışınları,oksidasyon gibi hasarları ortadan kaldırıp, boyayı ilk günkü parlaklığına, pürüzsüzlüğüne kavuşturur. Aracınız, kısa zamanda ve kolay uygulanan yöntemlerle yenilenir.
RestorFX Boya Restorasyon Sistemi, gelişmiş boya kimyasal restorasyonu ve boya koruyucu ürünler içerir. Bu sistem araç boyasını leke ve çiziklerden arındırıp, göz alıcı bir parlaklık sağlar. RestorFX uygulaması tamamlandığında aracınızın boya kalitesi tam anlamıyla ilk günkü ışıltısına geri döner. Her türlü iklim ve hava şartlarında yapılan testler sonucunda RestorFX özel teknolojisiyle memnuniyet ve çözüm garantisi veriyor.”
“Araçlara; boya düzeltme, çizikler, pasta-cila, seramik kaplama, detaylı temizlik uygulamaları yapıyoruz. Her türden her segment araca bu işlemleri gerçekleştirebiliyoruz.”
“Müşterilerimiz bize pasta cila, seramik kaplama, detaylı iç temizlik için başvuruyorlar. RestorFX için çevre il ve ilçelerden oldukça yoğun talep alıyoruz. İzkar Ford olarak Ege bölge bayisiyiz. Araçlar rezervasyonla geliyorlar. Profesyonel ekibimizle araçlara bu işlemleri uyguluyoruz.”
RestorFX görevlisi Veysel Akgün, “Günde yaklaşık 4 araca uygulama yapılabiliyor. RestorFX ürünleri ile işlemler yapılıyor. Aracın her noktasına ayrı ürünümüz var. Cam, metal, plastik, deri döşeme, kumaş döşeme için ayrı ürünler kullanılıyor. İç temizlik yapılırken araca göre koltuklar sökülüyor. Bazen iç döşemeye kadar sökülüp temizlik yapılıp tekrar takılabiliyor. Alt izolasyonları dahi yapıyoruz.”
“Seramik kaplama işlemi profesyonellik gerektiren bir uygulama. Arca seramik kaplama yapıldıktan sonra kendi seramik şampuanlarını kullanmalılar. Yıkamacılardaki köpüklerin kostik oranı yüksek olduğu için seramik kaplamaya zarar verebiliyor. Seramiği kendi şampuanı ile yıkamalısınız”şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
RestorfxIzkar Ford
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.