banner24
banner25

Muzipo Kids’te yeni atama

Sektörün deneyimli ismi Semih Dadaş Muzipo Kids’in yeni Genel Müdürü olarak atandı.

Muzipo Kids’te yeni atama

Sektörün deneyimli ismi Semih Dadaş Muzipo Kids’in yeni Genel Müdürü olarak atandı.

09 Ocak 2021 Cumartesi 09:32
Muzipo Kids’te yeni atama

Çocuklara erken yaşta spor alışkanlığı kazandıran ve eğlenirken öğrenmelerini sağlayan, 23 ilde 54 şubesiyle sektöründe lider, Türkiye’nin ilk çocuk hareket üssü Muzipo Kids’te üst düzey atama gerçekleşti. Hareket programıyla çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra bilim, teknoloji ve sanatla ilgili etkinlikleriyle zihinsel gelişimlerini destekleyen Muzipo Kids’in yeni Genel Müdürü Semih Dadaş oldu.

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nde tamamladıktan sonra çalışma hayatına yazılım ve danışmanlık şirketi Obase’de Kurumsal Satış Uzmanı olarak başlayan Semih Dadaş, 2010 yılında Müşteri Deneyimi Yönetimi Uzmanı olarak Turkcell’de görev almaya başladı. Dadaş, daha sonra Kıdemli Marka Müdürü olarak Turkcell’in gençlik platformu gnçtrkcll’in marka konumlandırma, sadakat stratejilerinin geliştirilmesi, gelir ve marka yönetimi süreçleri ile stratejik marka iş birliklerinin sorumluluğunu üstlendi. iLab Holding şirketlerinden Emlakjet.com’da Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Dadaş, markanın 5 yıllık büyüme planlarından, marka, ürün ve fiyatlandırma stratejilerinden sorumlu olarak çalıştı. 2017 yılı itibariyle Mediterra Capital şirketlerinden, Türkiye’nin ikinci büyük pizza zinciri Terra Pizza’nın Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlenen Semih Dadaş, global ve lokal ajanslarla birlikte çalışarak Pizza Pizza markasının Terra Pizza’ya dönüşümündeki tüm sürece liderlik etti. Aynı zamanda iletişim stratejilerini, gelir ve kampanya yönetimini, dijital satış kanallarını, müşteri hizmetlerini, büyüme ve genişleme süreçlerini ekibiyle birlikte yönetti.

Muzipo Kids ekibine Mayıs 2020’de Chief Operating Officer olarak katılan Semih Dadaş 1 Ocak 2021 tarihiyle şirketin yeni Genel Müdürü olarak atanarak yeni dönemde markanın tüm operasyonlarına liderlik edecek. Semih Dadaş evli ve Aras isminde 1 yaşında bir oğlu var.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.