banner24
banner25

Mevsim Marketler Zinciri'nin 7’inci Şubesi Buca’da açıldı

Mevsim Marketler Zinciri’nin 7’inci şubesi Buca Fırat Mahallesi’nde açıldı.

Mevsim Marketler Zinciri'nin 7’inci Şubesi Buca’da açıldı

Mevsim Marketler Zinciri’nin 7’inci şubesi Buca Fırat Mahallesi’nde açıldı.

17 Temmuz 2021 Cumartesi 11:39
Mevsim Marketler Zinciri'nin 7’inci Şubesi Buca’da açıldı

Açılışa İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, tedarikçi firmalar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa özel indirimlere yoğun ilgi gösteren Bucalı vatandaşlar bol bol alışveriş yaptı.
İzmir’de 27 yıldır faaliyet gösteren Mevsim Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Sarıkaya, “Bozyaka’da ilk mağazamızı 90’lı yıllarda açtık. Yıllar geçtikçe mağaza ve personel sayımızı artırdık. Sanal marketimizi de açtık. Şu anda Buca, Karabağlar, Konak ve Gaziemir’de sanal olarak vatandaşlarımız alışverişlerini yapabiliyor. Mevsim Marketler Zinciri telefon uygulaması üzerinden müşterilerimiz ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Müşterimizin hizmetlerini hızlı ve iyi bir şekilde cevap verebilmek için çalışıyoruz. Sektörümüzdeki yenilikleri takip edip uyguluyoruz. İstihdam oluşturmak, yatırım yapmak hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bir yandan sanal markette ilerlerken mevcut mağazalarımıza yenilerini eklemek için çalışıyoruz.”
“Buca Fırat Şubemiz 600 metrekare bir alana sahip. Toplam 18 arkadaşımız bu mağazada istihdam edilecek. 7000 çeşit ürüne Bucalı müşterilerimiz hem uygun fiyata hem de Mevsim Market hizmet kalitesiyle ulaşabilecekler. Tüm şubelerimizde olduğu gibi Fırat şubemizde de yemek çekleriyle de alışveriş yapılabiliyor” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.