banner24
banner25

Lansinoh, Yılın En İyi İşvereni Seçildi

Annelerin yakından tanıdığı, anne bebek ürünleri kategorisinin öncü markalarından Lansinoh, Great PlaceTo Work Enstitüsünün düzenlediği “Türkiye’nin ve Ege’nin En İyi İşverenleri 2022” listesine birincilikten giriş yaptı.

Lansinoh, Yılın En İyi İşvereni Seçildi

Annelerin yakından tanıdığı, anne bebek ürünleri kategorisinin öncü markalarından Lansinoh, Great PlaceTo Work Enstitüsünün düzenlediği “Türkiye’nin ve Ege’nin En İyi İşverenleri 2022” listesine birincilikten giriş yaptı.

08 Temmuz 2022 Cuma 14:40
Lansinoh, Yılın En İyi İşvereni Seçildi

Geçtiğimiz aylarda Great PlaceToWork Enstitüsü tarafından düzenlenen “Kadınlar için en iyi iş yeri” ve “Y kuşağı çalışanlar için en iyi işyeri” listelerinde 100-249 çalışan sayısı kategorisinde birinci olan Lansinoh, “Türkiye’nin En İyi İş Verenleri 2022” listesinde de sıralamanın en üstündeki yerini korurken geçtiğimiz hafta gerçekleşen ‘’Ege’nin En İyi İşverenleri 2022‘’seçmelerinde de birinciliğe layık görüldü.

Great PlacetoWork Enstitüsü’nün, global çapta kabul gören ve çalışanların kurum kültürü hakkındaki deneyimlerine ışık tutan Trust Index© çalışan anketi ve CultureBrief™ ve CultureAudit sonuçları ışığında Lansinoh yüksek güven kültürüne sahip bir iş yeri olduğunu ortaya koydu.

Şirket liderlerinin güvenilirliğine, çalışanlara duydukları saygı ve uygulamalarındaki hakkaniyete, liderlerin bu yaklaşımlarının gurur ve takım ruhu boyutlarına olan etkisinin ölçüldüğü bu değerlendirmelerde,Lansinohpandemi ve sonrasındaki zorlu süreçten güvenle çıktığını kanıtladı.

Lansinoh Türkiye Genel Müdürü Barbaros Karadağ:“Great PlacetoWork®, işyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman küresel bir otorite. Bu enstitünün düzenlediği “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2022” listesine başvurduğumuz ilk yılda kendi kategorimizde birinci olmak gerçekten gurur verici. Lansinoh olarak ürettiğimiz her ürünün, ortaya koyduğumuz her projenin en iyisini yapmaya odaklanıyoruz. En iyi işler sadece en iyi ekiplerle yapılabilir. En iyi ekipler de en iyi işverenleri hakeder.

Pandemi, ekonomik krizler, savaş ortamı gibi zorlu ve belirsizliklerin yoğun yaşandığı dönemlerden geçiyoruz. Böyle dönemlerde kapsayıcılık anlayışı ile aidiyet duygusunu güçlendirmenin, her çalışanın daima ekibin bir parçası olduğunu hissettirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak bu anlayışla yeni çalışma düzenlerinin kurulduğu bu dönemlerden güven ve başarı ile çıkabiliriz.

Lansinoh’taçeşitlilik ve dahil etme anlayışı, kurum kültürümüzün ayrılmaz parçasıdır. Bu değerlerin temelinde ise insana ve çevreye saygı yer alıyor. Değerlerimize saygı duyan yetkin ve yüksek motivasyonlu kişileri işe alıyor, gelişimleri ve ilerlemeleri için eşit fırsatlar sunuyoruz. Oluşturmaya çalıştığımız bu kurum kültürünün Trust Index sonucu ile taçlandırılması ve Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesinin en başında yer almak onur verici.”

Lansinoh hakkında:Lansinoh, 40 yıla yaklaşan emzirme uzmanlığı ile, yeni anne ve bebeklerin hayatlarına en iyi başlangıcı yapmalarına yardımcı olmaktadır.Annelerin bebeklerini daha uzun süre emzirebilmeleri için birçok ürün geliştiren markanın ürün portföyünde; saf ve en güvenli meme ucu kremi Lansinoh HPA® Lanolin, USDA Organik sertifikalı Organik Göğüs Ucu Balmı, göğüs pompaları, göğüs pedleri, süt saklama poşetleri, göğüs ucu çıkarıcı, sıcak soğuk göğüs terapi pedleri ve bebeklerin peristaltik emme hareketini uygulayabildikleri ve sonrasında emzirmeye dönmelerini destekleyen biberon gibi ürünler bulunmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
Lansinoh
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.