banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

JCI İzmir Şubesi Yeni Başkanı Belli Oldu

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) İzmir Şubesi yaptığı genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.

JCI İzmir Şubesi Yeni Başkanı Belli Oldu

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) İzmir Şubesi yaptığı genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.

18 Temmuz 2017 Salı 18:36
JCI İzmir Şubesi Yeni Başkanı Belli Oldu

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) İzmir Şubesi yaptığı genel kurul ile yeni yönetimini belirledi. Genç Liderler ve Girişimciler Derneği İzmir Şubesi 2017 Genel Kurulu'nda yeni dönemde başkanlık görevine oy birliği ile Şeyda Elif Güven seçildi.

İzmir Hilton Otel'de düzenlenen Genel Kurul Toplantısı'na, senatörler, üyeler ve aday üyelerin yanında, JCI Almanya ve JCI Fas'dan da üyeler katıldı. Yoğun katılımın olduğu genel kurul toplantısında, divan başkanlığına Yiğit Temizocak seçilirken, 2016 Dönem Başkanı Özer Öztürk döneminin faaliyet raporu okundu. Bütçe sunumu yapılmasının ardından, 2017 Dönem Başkanı Mehmet Altuğ Türkdalı, genel kurul üyelerine, 6 ay süresince gerçekleştirdikleri faaliyetler ile ilgili olarak sunum yaptı.

BÜTÇE VE YENİ PROJELER AKTARILDI

Bütçe ve yeni projelerla ilgili divan üyeleri ve katılımcılara bilgilendirmelerde bulunan Türkdalı, dernek tarafından gerek ulusal, gerekse uluslararası alanda katılım sağlanan etkinlik, eğitim ve akademiler konusunda da bilgiler verdi.

Türkdalı'nın bilgilendirme konuşması sonrası, 2018 dönemi yeni yönetiminin belirleneceği seçimlere geçildi. Kurulda tek aday olan Şeyda Elif Güven, oy birliği ile yeni dönem başkanı seçildi. Yönetim kurulu üyelerini tanıtan Güven, 2018 faaliyet dönemi içinde gerçekleştirmeyi planladıkları projelerle ilgili bilgiler verdi.

Görev yapacağı dönemde geniş katılımlı bir girişimcilik zirvesine ev sahipliği yapmak istediklerini dile getiren Güven, sosyal anlamda da dolu bir etkinlik takvimleri bulunduğunu kaydetti.

JCI Almanya Hessen Şube Başkanı Ömer Özbekler de, Güven ve Türkdalı'na günün anısına şube pinlerini takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.