banner24
banner25

İzmir İsabet Okulları Gaziemir Kampüsü Açılıyor

Türkiye genelinde toplam 63 okul ve yurt dışında 23 okulu bulunan İsabet Okulları, Gaziemir'de açılıyor.

İzmir İsabet Okulları Gaziemir Kampüsü Açılıyor

Türkiye genelinde toplam 63 okul ve yurt dışında 23 okulu bulunan İsabet Okulları, Gaziemir'de açılıyor.

22 Mayıs 2018 Salı 13:19
İzmir İsabet Okulları Gaziemir Kampüsü Açılıyor

Türkiye genelinde toplam 63 okul ve yurt dışında 23 okulu bulunan İsabet Okulları, Gaziemir'de açılıyor. Yeni eğitim öğretim sezonunda faaliyete geçecek olan İzmir İsabet Okulları Gaziemir Kampüsü, 13 dönüm arazi üzerinde kuruluyor. Gaziemir kampüsü içerisinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul yer alacak. Kampüs, öğrencilerin eğitime odaklanması için tasarlanıyor. Doğa ile iç içe bulunan kampüs, Gaziemir - Evka 7 yolu üzerinde ormanla iç içe mükemmel bir konumda yer alıyor.

Kampüs içerisinde spor salonu, basketbol, tenis kortu, voleybol sahası, mini hayvanat bahçesi, hobi bahçesi bulunuyor.

"GELECEĞİN DAHİLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ"

Okul ve kampüs hakkında bilgiler veren okul yönetimi, sloganlarının, "Geleceğin Dahilerini Yetiştiriyoruz" olduğunu ve bu sloganın altını dolduracak şekilde bir eğitim öğretim vereceklerini söyledi. Yetkililer, Gaziemir'de mükemmel bir konumda yer alan kampüslerinde Zenginleştirilmiş Eğitim Modeli ve atölye uygulamalarıyla geleceğin dahilerini yetiştirmek üzere yola çıktıklarını ifade etti.

Okullarında çocukların ilgi ve yeteneklerine göre atölyeler inşa ettiklerini ve bu atölyelere göre kulüpler kuracaklarını vurguladı.

YETENEK VE İLGİLERE GÖRE KULÜPLER

Fiziksel özellikleriyle dikkat çeken kampüste ayrıca çok özel kulüpler de yer alacak. Öğrencilerin yeteneklerine ve ilgilerine uygun kulüpler arasında; bilim ve tasarım kulübü, fotoğrafçılık kulübü, satranç kulübü, sinema ve kısa film kulübü, yazarlık kulübü, akıl oyunları kulübü, bilişim kulübü, eğitsel oyunlar kulübü, english press kulübü, görsel sanatlar kulübü, ingilizce drama kulübü, masa tenisi kulübü, matematik oyunları kulübü, organik yaşam kulübü, Osmanlıca kulübü, halk oyunları kulübü, tekvando kulübü yer alacak.

OKULDA YER ALACAK ATÖLYELER

Okulda yer alacak atölyeler hakkında bilgi veren okul yönetimi, Gaziemir Kampüsü'nde yer alacak atölyeleri şu şekilde sıraladı: "Bilim atölyesi, bilişim ve kodlama atölyesi, robotik atölyesi, sanat atölyesi, zeka geliştirme atölyesi, zeka oyunları atölyesi, spor atölyesi, yazarlık ve sosyal beceri atölyesi, astronomi atölyesi, gastronomi ve yemek sanatları atölyesi."

Üstün eğitim anlayışı ile yola çıkan İzmir İsabet Okulları, Zenginleştirilmiş Eğitim Modeliyle öğrencilerin bireysel farklılıklarını gözeterek zihinsel, duygusal, bedensel,ruhsal ve sosyal açıdan bir bütün olarak gelişmelerine olanak sağlayacak.

HERKESİN KENDİNİ İYİ HİSSEDECEĞİ BİR ORTAM

İsabet Okulları Gaziemir Kampüsü'nde, yeniliğe açık , kaliteyi hedefleyen, deneyimli, uzman, başarılı bir eğitim kadrosu görev yapacak. Okulda çalışanların, öğretmenlerin, velilerin, öğrencilerin kısacası herkesin kendini iyi hissedeceği bir ortam hazırlanacak.

Okullarında Tüzder (Tüm Üstün Zekalılar Derneği) ile işbirliği yaptıklarını anlatan okul yöneticileri, geleceğin dahilerini yetiştirmekte kararlı olduklarının altını çizdi.

Son Güncelleme: 22.05.2018 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.