banner24
banner25

"Hayaller Bodrum, Gerçekler Kuşadası"

Döviz ve altın'ın geçtiğimiz günlerde oldukça yükselmesi Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünü oldukça hareketlendirdi.

"Hayaller Bodrum, Gerçekler Kuşadası"

Döviz ve altın'ın geçtiğimiz günlerde oldukça yükselmesi Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünü oldukça hareketlendirdi.

06 Ocak 2022 Perşembe 09:47
"Hayaller Bodrum, Gerçekler Kuşadası"
Diğer turistik merkezlere göre fiyat avantajı sunan gayrimenkuller, hem yurt içinden hem de yurtdışından yoğun talep alıyor.
Kuşadası'nın başarılı gayrimenkul ofislerinden Maximum Gayrimenkul Genel Müdürü İnanç Demir Tunca, Kuşadası'nda son aylarda yaşanan gayrimenkul trafiğini "Hayaller Bodrum, Gerçekler Kuşadası" diyerek açıkladı.
ORTA SEGMENTTE İNANILMAZ BİR HAREKETLİLİK VAR
Kuşadası'ndaki yaşanan gayrimenkul hareketliliği hakkında açıklamalarda bulunan Tunca, "Orta segmentte inanılmaz bir hareketlilik var. Kuşadası'nda 700-800 bin liraya 2+1 daire bulamıyoruz. Neredeyse tüm daireler satılıyor. Kuşadası'ndaki projelerin yapımı daha 5'te 2 olmadan satışı bitiyor. Kuşadası Çeşme, Bodrum, Marmaris'e göre oldukça uygun. Hayaller Bodrum, gerçekler Kuşadası diyorum. Buradaki gayrimenkuller, Bodrum ve diğer turistik ilçelerden oldukça uygun. Bu yüzden de çok rağbet var. Havalimanına yakın. Denizi güzel. Restoranları güzel. Fiyatlar uygun. İklimi güzel. Dövizin yükselmesi sonrasında taleplerin arttığını dile getiren İnanç Demir Tunca, "Kiralık dairelerin yok denecek kadar az olduğunu söyledi. Kiralık daire bulamıyoruz."
MAKSİMUM YAŞAM, MAKSİMUM MUTLULUK SLOGANIMIZ
Maximum Gayrimenkul hakkında bilgi veren Tunca, "Biz maksimum yaşam, maksimum konfor hedefiyle yola çıktık. Maksimum mutluluk diyoruz. Sektörde iddialıyız. 14 kişilik donanımlı ve yetişmiş bir ekibimiz var. Yurtdışı satışlarımız mükemmel gidiyor. Ağırlık Almanya ile çalışıyoruz."
BİR YATIRIP 2,5 ALAN MÜŞTERİLERİMİZ VAR
Gayrimenkul yatırımcısının kazandığına vurgu yapan Tunca, "Arz ve talep mutlaka olacaktır. Ancak gayrimenkul azalınca doğal olarak fiyatlarda artacaktır. Maximum Gayrimenkul'un en önemli özelliklerinden birisi de firmaların projelerinden ödeme kolaylıkları ile lansmandan evler satıyoruz. Projeden satışlarda ödeme kolaylıklarımız çok rağbet görüyor. En iyi projelerle çalışıyoruz. Sağlam firmalarla çalışıyoruz. Yatırımcılarımıza güvenilir ve karlı yatırımlar sunuyoruz. Paralarını değerlendirmek istiyenler bizi arıyor. Kuşadası'nda bir yatırıp 2,5 alan müşterilerimiz var."
İNSANLAR 3 ŞEYDEN MUTLU OLURLAR
"İnsanlar 3 şeyden çok mutlu olur. Bir çocuğu olduğunda, iki ev aldığında üç araba aldığında."
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.