banner24
banner25

Gürtat Plus 20. Şubesiyle Ulukent’te

İzmir’in Şarküteri Markası Gürtat’ın 20. Şubesi Ulukent’te Açıldı.

Gürtat Plus 20. Şubesiyle Ulukent’te

İzmir’in Şarküteri Markası Gürtat’ın 20. Şubesi Ulukent’te Açıldı.

13 Kasım 2020 Cuma 09:24
Gürtat Plus 20. Şubesiyle Ulukent’te

Gürtat’ın 2 yıl önce başlattığı mağazacılık girişimi başarıyla devam ediyor. 20. şubesini Menemen Ulukent’te açan Gürtat, her yıl 10 yeni mağaza açarak büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.

Ulukent’te açılan 20. Şube diğer 18 Gürtat’tan farklı olarak ‘Gürtat Plus’ konseptiyle açıldı. Birbirinden taze ve lezzetli şarküteri ürünlerinin yanından Gürtat Plus Mağazaları’nda Can Kardeşler Kuruyemiş bölümü ve manav reyonu da bulunuyor. Tüketiciler günlük taze süt, bal çeşitleri, peynir çeşitleri, yumurta, reçel, sucuk gibi gibi yüzlerce çeşit ürüne aynı anda ulaşabiliyor. Gürtat mağazalarının yeni konsepti Gürtat Plus’ın Karşıyaka Bahçelievler ve yeni açılan Ulukent şubesi’nde tüketicilere şarküteri ürünlerinin yanında Can Kardeşler Kuruyemişleri’nin taze lezzetlerini ve adeta görsel şölen sunan manav reyonları ile farklı, etkili bir mağaza deneyimi yaşatıyor.

Gürtat Besicilik Gıda A. Ş. Genel Müdürü Yaşar Özel açılışla ilgili bilgiler verdi. Özel, “Şimdi açılan mağazamız yirminci şubemiz. Gürtat Mağazaları iki yılda 20 şubeye ulaştı. 18 şubemiz yalnızca şarküteri üzerineydi. En son açılan iki şubemizde ise Gürtat Plus olarak içerisinde şarküterinin yanında manav ve kuruyemişi içeriyor. Tüketicilerimize her gün günlük taze ürünleri sunmak üzere yeni konseptimizi bu şekilde hazırladık.”

‘PEYNİRLERİMİZ 12 LİTRE SÜTTEN YAPILIYOR’

Açıklamalarına devam eden Özel, “Tüketici buraya geldiğinde birinci olarak en kaliteli peynirlerimizi diğer süt ve süt ürünlerimizi bulacak. Mağazalarımızda tüketiciler 12 litre sütten yaptığımız ve minimum 9 ay ile 18 ay beklettiğimiz birbirinden lezzetli peynirlerimizi bulacak. Biz tam 12 litre sütten peynir yapıyoruz. 1 kilogram peynir piyasada çok daha az litre sütten yapılabiliyor. Ari çiftlikten günlük çiğ sütümüz var. Krom güğümler içinde Sütmatik’lerimize geliyor. Her gün laboratuvar numunesini alıyoruz. Tüketicilerimize Ari belgeli sütümüzü sunuyoruz. Bunların dışında birçok yöresel ürünlerimiz var. Obruk peynirimiz Konya’da 18 ay mağarada bekletiliyor. Kasabalı deri tulum 18 ay deride bekletiliyor. Türkiye’nin belli yerlerinden Erzincan’dan tulum peyniri Çanakkale’den Ezine Peyniri, Kars’tan eski kaşar’ları getirip tüketicimize sunuyoruz. En kaliteli ürünü mümkün olan en uygun fiyatla sunuyoruz.
Tüketicilere görsel şölen sunan manav reyonları ile ilgili konuşan Özel, ‘İkinci olarak yeni konsept mağazalarımızda manav ve kuruyemiş kategorisinde her gün en taze meyve ve sebzeleri yeni kavrulmuş kahve ve kuruyemişleri bulabilecekler. Mağazalarımızda çok özen ve itina isteyen ürünleri müşterilerimize en canlı şekilde sunmak için gayret gösteriyoruz. Bu da edindiğimiz tecrübeden kaynaklanıyor. Bu da şirketimizin sahibi Muzaffer Gürler’in 30 yıllık peynircilik ve manav tecrübesinin Gürtat’a yansıması. ”

CAN KARDEŞLER KURUYEMİŞ’LE PARTNER OLARAK ŞUBELER AÇIYORUZ

Can Kardeşler Kuruyemiş firmasıyla yaptıkları işbirliği hakkında konuşan Özel “Can Kardeşler Kuruyemiş’le bir partnerliğimiz var. Onların günlük ürünlerini sunmak için işbirliğine gittik. Şu anda memnunuz güzel bir şekilde devam ettiriyoruz.”

‘HER YIL ON MAĞAZA AÇMAYI HEDEFLİYORUZ’

Gürtat A.Ş.’nin hedefleri hakkında açıklamalarda buluna Özel, ”Her sene on mağaza açmak hedefimiz. Tüketicilerin en uygun olduğu bölgede bulduğumuz mağaza yerlerini değerlendiriyoruz. Gürtat’tan alışveriş yaptıklarında Gürtat’ın tüketicisine değer verdiğini görecekler. Personel, tüketici ve Gürtat ürünleri arasında yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefinde güzel bir bağ var. “şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Gürtat PlusGürtatYaşar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.