banner24
banner25

Emlakçılar İTO komite seçimlerine birlik havasında hazırlanıyor

49. Komite için çalışmalarını sürdüren İzmirli emlakçılar seçime birlik havasında girecek.

Emlakçılar İTO komite seçimlerine birlik havasında hazırlanıyor

49. Komite için çalışmalarını sürdüren İzmirli emlakçılar seçime birlik havasında girecek.

30 Eylül 2022 Cuma 14:07
Emlakçılar İTO komite seçimlerine birlik havasında hazırlanıyor

İzmir Ticaret Odası komite seçimlerine sayılı günler kala meslek komiteleri de çalışmalarına devam ediyor. 49. Komite için çalışmalarını sürdüren İzmirli emlakçılar seçime birlik havasında girecek.

‘Hareket Senin İçin Başlıyor’ sloganıyla yola çıkan Birleşim ve Gelişim Grubu, Binax Gayrimenkul’ün ev sahipliğinde toplantılarına devam etti. Komite seçimleri öncesi bir araya gelen Birleşim ve Gelişim Grubu üyesi emlakçılar, 3 Ekim Pazartesi gerçekleşecek seçimler öncesi çalışmalarına hızla devam ediyor.

Grup adına açıklama yapan Adnan Bozbay, “Çok değerli komite aday üyelerimizle Ticaret Odası seçimlerine hazırlık toplantısı yapıyoruz. Sektörle ilgili birçok hedefimiz var. Sektörün birlikte yükselmesi için İzmir Emlakçılar Odası ilk defa seçime birlikte giriyor. Bu işbirliği modelini çok uzun zamandır destekliyorduk. Bugüne nasipmiş. Hayırlı uğurlu olsun. Geçen seçimde iki grup girmiştik. Bu seçimde iki grup birleştik. Seçime birlikte giriyoruz” şeklinde konuştu.

49. Komite için yola çıkan Birleşim ve Gelişim Grubu’nun komite adayları arasında sektörün güçlü isimleri bulunuyor. Komite aday listesinde Adnan Bozbay, Neşet Birlik, Tolga Tavas, Dilek Katal, Dilek Güleroğlu, Faruk Yılmazoğlu, Cem Akçay, Mesut Gazioğlu, Onur Uydu, Raşit Ay, İlker Bezgin, Seyhun Acar, Bora Arslan ve Gülçin Okay yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Ito49. Komite
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.