banner24
banner25

Çeşme'ye dev proje

Allways ve Viven inşaat ortaklığında Çeşme'ye dev proje

Çeşme'ye dev proje

Allways ve Viven inşaat ortaklığında Çeşme'ye dev proje

17 Ağustos 2021 Salı 16:22
Çeşme'ye dev proje
İzmir’in Çeşme ilçesinin turistik mahallesi Alaçatı Port karşısına yapılacak dev projeyle kentte yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.
Allways ve Viven inşaat ortaklığında Alaçatı port karşısına TOKİ'den arazi alınarak dev bir proje kazandırılıyor. 86 milyon arsa yatırımıyla startı verilen proje tamamlanınca '83 rezidans villalık' yeni yaşam alanı kente kazandırılacak. Topraktan satışlar ise, gelecek günlerde başlayacak. Hasılatı 500 milyon lira olması planlanan projenin gelecek sezona yetişeceği belirtildi.
Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, "Bölgeye kazandıracağımız dev projeyle ilçenin değerine değer katacağız. Projemizde villa rezidanslar bulunuyor. Gelecek günlerde topraktan satışlarımız başlayacak. Değerli bir alan olduğu için satışların kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.