banner24
banner25

Can Kardeşler Kuruyemiş üniversite işbirliği ile sektörünü geliştiriyor

Can Kardeşler Kuruyemiş yöneticileri, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde (İKÇÜSEM) Yönetici Geliştirme Eğitim Programına katıldı.

Can Kardeşler Kuruyemiş üniversite işbirliği ile sektörünü geliştiriyor

Can Kardeşler Kuruyemiş yöneticileri, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde (İKÇÜSEM) Yönetici Geliştirme Eğitim Programına katıldı.

24 Ekim 2022 Pazartesi 13:15
Can Kardeşler Kuruyemiş üniversite işbirliği ile sektörünü geliştiriyor

İzmir’in yükselen markalarından biri olan Can Kardeşler Kuruyemiş yönetim kademesi, yaşam boyu öğrenme prensibi çerçevesinde sosyal, kültürel, ekonomik ve sağlık alanlarındaki eğitim programları ile yoğun ilgi gören İKÇÜSEM tarafından düzenlenen “Yönetici Gelişimi Programı”na (YÖGEP) katıldı. İKÇÜSEM Müdürü Doç. Dr. Tolga Şentürk’ün ev sahipliğindeki programının ilk etabında Pazarlama ve Satış, İletişim Becerileri, Kişisel Gelişim ve Yönetim Becerileri konularında eğitimler verildi. Eğitim programları içinde İKÇÜ Rektör Yardımcısı ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Yasin Bulduklu da “Kişisel Gelişim, Zaman ve Stres Yönetimi” konulu semineriyle eğitim programında kursiyerlerle bir araya geldi.

Can Kardeşler Kuruyemiş Satış ve Pazarlama Direktörü Serhat Karadüz, bölge müdürleri ve şube müdürlerinin katıldığı eğitimde Prof. Dr. Bulduklu, başarılı olmak ve fark yaratmak isteyen yöneticilerin öncelikle zamanı ve stresi doğru yönetmesi gerektiğini ifade etti.

ÖNCELİKLENDİRME, PLANLAMA, KENDİNE VE ÖZEL HAYATINA ZAMAN AYIRMA

İş yerinde zaman yönetiminin yaşanan stres düzeyini azalttığını belirten Prof. Dr. Bulduklu, önceliklendirme, planlama, kendine ve özel hayatına zaman ayırma gibi başlıklara değindi. Ailede, mesleki yaşamda ve sosyal hayatta başarıyı getiren en önemli unsurun iletişimi doğru kullanmak olduğunu örneklerle aktaran Prof. Dr. Bulduklu, “Doğru yapılan zaman yönetimi çalışan performansını arttırır, motivasyonu güçlendirir, Kişisel gelişim eğitimlerinin uygulamalı olarak yapılması oldukça önemli” dedi.

MARKA OLMANIN İLK KOŞULU DOĞRU YÖNETİM

Kurumsallaşma açısından hizmet içi eğitimlerin önemine işaret eden Prof. Dr. Bulduklu, “Marka olmanın ilk koşulu güçlü paydaşlara sahip olmaktır. Kurumlar eğitim yoluyla iç paydaşlarını güçlendirebilirler. Can Kardeşler ve İKÇÜSEM bu anlamda önemli bir işbirliğine imza atmış oluyorlar. Eğitim içeriğine bakıldığında çok faydalı konularda önemli akademisyenlerin Can Kardeşler yöneticilerine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Marka olmak yolunda önemli adımları atan Can Kardeşler yönetimini bu girişimlerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.