banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Başdaş Yeşilova mağazası açıldı

İzmir’in yerel market zinciri Başdaş’ın en yeni şubesi Yeşilova’da hizmete girdi.

Başdaş Yeşilova mağazası açıldı

İzmir’in yerel market zinciri Başdaş’ın en yeni şubesi Yeşilova’da hizmete girdi.

22 Mart 2022 Salı 10:58
Başdaş Yeşilova mağazası açıldı
Yoğun katılımın olduğu markette indirimli ürünler dikkat çekti.
Başdaş Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Başdaş, tarladan sofraya aracısız üretim modeliyle başarıya ulaştıklarını ve online olarak her evde bir Başdaş’ın olduğunu söyledi.
Yatırımlara devam edeceklerini vurgulayan Başdaş, 34 şubeyle hizmet verdiklerini ve yeni şubelerinde çok yakında açılacağını ifade etti. Yeşilova mağasının 700 metrekareden oluştuğunu ve 24 çalışanının olduğunu söyleyen Başdaş, “Şu an seralarımızdan toplanan sebzelerin ve meyvelerin tamamında ciddi bir indirim var. Etler kendi etimiz onlarda da indirim var. Mağazayı açmadan 1 ay önce nasıl indirim yaparız diye düşünmeye başladık ve ciddi bütçeler harcadık. Tabi ki de diğer çalıştığımız iş ortaklarımız da sağ olsunlar bizlere destek verdiler” şeklinde konuştu.
Açıklamalarına devam eden Başdaş, “Şu anda tarladan sofraya kış sebzelerini kendimiz üretiyoruz. Cumaovası'ndaki 130 dönüm civarındaki seralarımızda tüm kış sebzelerini kendimiz üretiyoruz ve birebir günlük taze şekilde vatandaşa ulaştırıyoruz. Bugün burada gördüğünüz marullar bu sabah taze dalından koparıldı. Bizim sebzelerimiz sabahtan taze toplanır aynı gün mağazaya ulaşır” dedi.
Dijitale yatırım yaptıklarını ifade eden Başdaş, “Ticaret artık dijitalleşti. Biz artık büyük yatırımları dijital tarafa yapıyoruz. Şu anda 16 noktada online hizmet de veriyoruz. Başdaş Online Mağaza olarak 16 noktada varız. İzmir'in yüzde 60'ına ulaşmış durumdayız. Hedefimiz İzmir'in yüzde 100'üne ulaşmak. Orada büyümek daha kolay. Daha az parayla daha iyi hizmetler sağlayabiliyorsunuz. Şu andaki yatarımın büyük bir kısmı Başdaş Online'da olacak.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.