banner24
banner25

Başdaş'ta 'Dönüşüm Başlıyor'

Başdaş Market, '2021 Yarıyıl Değerlendirme ve Dönüşüm Toplantısı’nı İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleştirdi.

Başdaş'ta 'Dönüşüm Başlıyor'

Başdaş Market, '2021 Yarıyıl Değerlendirme ve Dönüşüm Toplantısı’nı İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleştirdi.

03 Ağustos 2021 Salı 10:30
Başdaş'ta 'Dönüşüm Başlıyor'

İzmir'in önde gelen perakende markası Başdaş, 'Dönüşüm Başlıyor' sloganıyla yönetim yapılanmasından, dijital pazarlama aktivitelerine, online ticaretten daha etkin sosyal sorumluluk çalışmalarına uzanan geniş bir yelpazede, tüm belli başlı kurumsal süreçlerini yeniliyor.

Bu çerçevede bugüne kadar pek çok çalışma gerçekleştiren ve 2021 yılı boyunca da gerçekleştirecek olan Başdaş, yapılanları değerlendirmek ve yapılacak çalışmalara saha çalışanlarıyla beraber motive olmak için İzmir Kaya Termal Otel’de ‘2021 Yarıyıl Değerlendirme ve Dönüşüm Toplantısı’nı organize etti. Toplantıda Başdaş Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Başdaş'ın dinamik sunumu ve Başdaş Ortaklar Kurulu Üyeleri'nin katılımıyla, mağaza yöneticileri ve saha ekipleri yeni dönemin heyecan ve çoşkusuna ortak oldu.

Başdaş Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Başdaş sunumunda şunları aktardı:

"Başdaş'ta Dönüşüm Başlıyor. Sizinle birlikte ürün ve hizmet kalitesi, samimiyet, güleryüz, doğru lokasyon seçimleri ve en önemlisi gelişime ve yeniliklere açık yapımızla Başdaş'ı İzmir'in en sevilen ve önde gelen perakende markalarından biri haline getirdik. Bundan gurur duyuyoruz ve hepinize teşekkür ediyoruz. Şimdi 'Dönüşüm Başlıyor' sloganın altını doldurarak yarattığımız bu değeri geleceğe sağlam adımlarla yine her beraber taşıyacağız. Dönüşüme daha dinamik, İzmir’imizin genç ruhunu yansıtan yeni kurumsal kimliğimiz ile başladık. Bu süreçte ayrıca grup çatısı altındaki şirketlerimizin operasyonel verimliliğini artıracak yeni yönetim yapılanmasını da gerçekleştiriyoruz. Dönüşüm yıl boyunca online ticaretteki etkin yatırımlarımız, dijital pazarlama faaliyetlerimizin artması ve hem topluma hem şirketimize değer yaratacak sosyal sorumluluk çalışmalarımızla sürecek. Bugüne kadar gerçekleştirdiğiniz çalışmalar ve özellikle pandemi sürecindeki gösterdiğiniz özveri için teşekkür ediyoruz. Şimdi hep birlikte Başdaş'ı geleceğe taşıma zamanı".

Toplantının devamında 2021 yılının ilk yarısındaki performans, ikinci yarı hedefleri ve sektördeki genel beklentilerle ilgili Başdaş çalışanlarına bilgiler aktarıldı. Ayrıca katılımcılara yeni grup şirketleri ve HİBEV - Hacı İbrahim Başdaş Eğitim ve Dayanışma Vakfı da tanıtıldı. Bugüne kadar pek çok sosyal sorumluluk çalışmasına destek sağlayan Başdaş, kurumsal ilkeler çerçevesinde bunları daha sürdürülebilir ve takip edilebilir hale getirmek için HİBEV'i kurdu. Vakıf, başta eğitim olmak üzere pek çok alanda toplumsal gelişime destek olacak çalışmalar yürütecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.