banner24
banner25

Aydın Doğan, Ekinoks Life Dalyan’dan villa alıyor

Aydın Doğan, Ekinoks Life Dalyan’dan villa alıyor

11 Ekim 2022 Salı 14:03
Aydın Doğan, Ekinoks Life Dalyan’dan villa alıyor

Ünlü iş insanı Aydın Doğan’ın Ekinoks Life Dalyan’dan villa alacağı bildirildi. İzmir’in en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Ekinoks Life İnşaat’ın prestij projesi olan Ekinoks Life Dalyan, Türkiye’nin önde isimlerinden talepler almaya başladı.
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın da Çeşme’nin en yeni projelerinden biri olan Ekinoks Life Dalyan projesinden bir villaya baktığı öğrenildi.

Teknolojiye ayak uyduran Ekinoks Life İnşaat, yeni projesi ‘Ekinoks Life Dalyan’ ile Çeşme’nin en güzel yerinde son teknolojiyle döşenmiş modern yapılarıyla konforlu ve modern hayatın kapılarını aralıyor. Dalyan Marina’ya 1 dakika yürüme mesafesinde bulunan ‘Ekinoks Life Dalyan’, İzmir’e 40, Ayayorgi Koyu’na 2, Çeşme Marina’ya ise 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 6 bin 863 metrekarelik bir alanda inşa edilen ‘Ekinoks Life Dalyan’, huzur veren geniş peyzaj alanlarıyla Çeşme’nin merkezinde lüks yaşam fırsatı sunuyor.

12 ayda teslim edilecek proje, 7+1 müstakil villalardan oluşuyor. Özel havuzlu ve müştemilatlı villalardan oluşan proje için Çeşme Dalyanköy’ü tercih eden Ekinoks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç, “7 dönüm üzerine kurulu 335 metrekare kapalı alanlardan oluşan her biri müstakil olan 9 adet villamız var. Önceliğimiz genişlik, ferahlık ve rahatlık olacak. Yaptığımız tüm projelere ayrı bir önem veriyoruz. Verdiğimiz önemin karşılığını ise bize gelen taleplerden anlıyoruz. Ülkemizin ve İzmir'imizin önde gelen isimlerinin projemizle ilgilenmesi yaptığımız işte bizleri ayrıca motive ediyor” dedi.
Güzelbahçe, Seferihisar, Yelki, Narlıdere’de projeler yapan firmanın prestij projesi ise Ekinoks Life Dalyan oluyor. Projede lokasyon, estetik, doğa, manzara ve kalite bir araya geliyor. 7 dönüm arazi üzerine kurulu projede her bir villa 335 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Müstakil 9 adet villadan oluşan Ekinoks Life Dalyan’da her villanın kendine ait havuzu ve müştemilatı yer alıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.